FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

7 Lite Pinsamma Grejer jag gjort-listan!

1: Snodde en tomtekruka ute på krogen då jag var runt 18... den stod på bardisken och såg ut som en utav de 7 små dvärgarna som höll i en kruka, sååå söt och jag blev förälskad, bästa ragget ever! Men jag fick problem... min väska var för liten! Så jag slog helt enkelt sönder den mot bardisken, tryckte ner tomten i väskan, ställde tillbaka kruk-delen, drack upp ölen, och gick ut! INGEN såg mig!!
Eller så lät de mig gå... hehe.


2:
Trillade i vattnet utanför partybåten Patricia, i november, utklädd till jävul helt klädd i knallröd latex! Blev räddad av vakterna som tack och lov såg mig (eller hörde plasket)
Något pinsamt dagen efter då jag skulle tillbaka och hämta jackan... den fick hänga kvar och jag fick låna en, de körde mig hem för jag var ganska KALL. Konstigt??!


3:
Var utklädd till kanin, bunny med öron och allt, en kompis fyllde år och vi firade henne. Av nån anledning kom jag ifrån hela gänget, så jag gick själv i kanin-outfit med en massa ballonger fasknutna runt hela mig. Jag vill inte gå hem så jag ställde mig i kön på nått inneställe där jag INTE hade åldern inne... trängde mig längst fram i kön och sa:
-Jag är gratulationsflicka, det är nån som fyller år här och jag ska sjunga för honom!
Med vakternas ögon i nacken..(ja jag blev insläppt) så var jag så illa tvungen att gå fram till ett bord och dra "JA MÅ HAN LEVA" för full hals. Sen visade det sig att ena killen i gänget hade fyllt år några dagar innan, så jag drack gratis vid deras bord resten av kvällen.


4:
Tappade tubtoppen då jag skulle hänga av jackan på ett ställe.. märkte inget förrän killen i garderoben STIRRADE och då tittar jag ner.. och ser att tubtoppen sitter nere vid magen! PINSAMT! Hade sprungit till stället för det var svinkallt ute.. och då hade toppen glidit ner av armrörelserna utan att jag kände det....


5:
Hade med mig dotterns Barbie-docka mest på skoj då vi skulle ut en kväll, jag och min kompis fick för oss att vi skulle ha med den bara... så den låg i väskan mest hela kvällen, ja, den tog några skämtsamma steg på en bardisk men sen fick den sova. Senare på kvällen skulle jag möta upp en annan kompis i city på ett inneställe, och där fick man tydligen öppna väskan och visa vad man hade innan man fick gå in...
Jag hade glömt att dockan låg där, vakten höjde lite på ögonbrynen då han fick syn på den hopvikta dockan i min lilla handväska.. jag visste inte vad jag skulle säga.. och utbrister efter några sekunders tystnad
-Schhhh, hon sooover!!!


6:
Var på en pub och kastade pil med några kompisar. Det blev mer och mer folk, kvällen blev sen och jag kände mig lite hungrig, varav jag samtidigt känner lukten av en nygrillad toast, följer magens instinkt och tar snabbt en tugga på den och lägger tillbaka... ångrar mig i samma sekund över mitt idiotiska tilltag men kan ju inte göra det ogjort. Jag svalde så fort jag kunde och hoppas att ingen såg... sen så pickar tanten bakom baren mig på axeln och säger
-Den får du betala.
-Va?? säger jag och spelar dum.
-Ja, du tog en tugga av hans toast (pekar på ägaren till toasten).
-Näää, det var inte jag!! fortsätter jag, hade ju gett mig in på en lögn och försökte hålla fast vid den av nån konstig anledning.
-Jo, jag såg att det var du, du tog en tugga på den och la tillbaka den, det är bara att betala säger hon surt... och då upptäcker jag att mina pengar är slut!!!! Mina vänner hade redan dragit... jag smet som en skamsen hund till Black Jack-bordet och försökte sälja ett smycke. Jag fick förklara läget (ännu mer pinsamt) tillslut var det någon som förbarmade sig över mig och köpte det. Jag betalade för toasten som hon för övrigt hade slängt. Det blev en mycket DYR och pinsam tugga och jävlar vad jag skämdes!!


7:
Jag var på Mc Donalds med min dotter och en vän... de gick ner en trappa sålänge och väntade på att jag skulle komma ner med brickorna då jag betalat. Jag balanserar 2 brickor i händerna och kliver försiktigt ner för trappan för att inte spilla.
Klacken på stöveln fastnar i en trasig fåll i min skinnkappa (inte van att klä mig så) och jag faller handlöst... ordentligt! Jag rasar nerför trappan, intrasslad i kappan, och hela trappen inklusive de som gick bredvid fick ett regn utan pommes och läsk över sig! Fy så pinsamt, ont gjorde det oxå. Ville bara försvinna från jordens yta!
Det blev knäpptyst, jag försökte resa mig så stolt och oberörd jag bara kunde... högröd i ansiktet!
Vi fick ny mat men jag fick inte ner en bit..ville bara därifrån. Det var första och definitivt sista gången jag besökte just DET Mc Donalds.


Kommentarer
Postat av: Therese

Underbart.. fick mig ett gott skratt på flera ställen haha. men ibland är du ju bara störtskön! ingen annan än du som skulle ta mig sig en barbiedocka ut haha! Ta hand om dig, kram!

2009-12-17 @ 23:33:52
Postat av: Lina

Hahaha.... klockrent.!

2009-12-17 @ 23:35:51
URL: http://pupplina.blogg.se/
Postat av: Bodil

Hahahaha!!! Du gjorde min kväll! TACK!!

2009-12-17 @ 23:43:11
URL: http://enmynta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0