FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mjuka Daimbollar


Ja, jag har döpt om dem. Har testat en massa olika recept på Daim men inte f*n blir det hårt!!!!!!
Alltså det som ska vara inuti. Det står på varenda recept att den ska stelna, men den vägrar. Så jag bestämde mig för att rulla den mjuka kolan (samma konsistens som chokladkola ungefär) och sen doppade jag dem i ljus blockchoklad. SJUKT GOTT iallafall!
Livsfarligt att ha på en tallrik i kylen... jag går och snor lite hela tiden... och har upptäckt att det är svårt att sluta. Mängden har krymt rejält så jag måste göra mer.. om GÖMMA dem!!

Här är receptet;

2 msk vetemjöl

1 msk kakao (jag tog lite mindre än det)

1 dl socker

2 msk smör eller margarin

2 msk sirap


Blanda allt och koka i en kastrull eller stekpanna
Ska koka i ca 5 min tills allt smält och är lite segt
Sen häller man ut smeten på ett oljat bakplåtspapper och då det stelnar (eller ja.. svalnar, stelt blir det då INTE!)
sen ska man skära (eller bryta) smeten står det! Haha, lycka till med att BRYTA! ;)
Jag skar den i lagom stora bitar..rullade bollar av det och doppade i ljus smält choklad.

    Glöm inte borsta tänderna NOGA sen!






Kommentarer
Postat av: Karen

Ojojoj vad gott det ser ut...ska nog sno receptet ;-)

2009-12-15 @ 11:22:38
URL: http://karenz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0