FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

God Morgon

Ännu en konstig natt... :S Trots tabletterna igår så vaknade jag strax efter 3... igen!! Och känner mig på högvarv men samtidigt ganska mosig typ. Så jag klev upp efter nån dryg timme, går inte att ligga stilla med myror i skallen lixom.

Igår var vi i deras favoritpark på eftermiddagen. De var superduktiga i parken och lyssnade precis som de skulle, hela vägen dit och hem..









Sen så fort vi kom innanför dörren hemma igen försvann vettet. HELT.
Min energi och goda humör försvann efter att jag rök ihop med ungarna efter att de började med att springa in med skorna.. i vardagsrummet och där dra av sig dem, FULLA med sand, trots att jag sagt åt dem att ta av sig skorna i HALLEN.
 



De skulle bada bestämde vi, medans jag lagade middag. Och INGEN tv skulle vara på innan maten. Men det örat ville inte Vanessa lyssna på. Inte för fem öre. Men jag sa åt henne att hon skulle bada endå, för de var fulla av damm och sand.

 

 

 

 

 

 



Jag tappade upp ett bad till barnen och gick ner för att börja med maten. Jag trodde att Vanessa satt i badet där uppe med grabbarna eftersom jag sa åt henne att hon skulle bada hon med.

 


Jag stod och lagade mat i köket då jag hörde hur det vrålades och stökades.. sprang från spisen för att se grabbarna i full iver ösa och stänka vatten på golvet, både i och UTANFÖR badrummet.

Medans Vanessa, hade släpat in en hink med vatten till vardagsrummet och satt med tv:n på i godan ro och hade FOTBAD. Och hon blir skitsur och otrevlig då jag säger åt henne. För det första så ska hon FRÅGA innan, för det andra så har jag sagt tidigare att vi INTE har fotbad i vardagsrummet, och definitivt inte utan handdukar i närheten.

Då blev jag ganska skogstokig kan jag säga. Dammsög upp den jävla sanden med dammsugaren som inte vill suga som den ska, lagade klart maten, dukade och jagade nakna ungar som med förtjusning vägrade låta sig fångas för att sitta vid matbordet... osv. Tillslut sitter vi samlade, (fast jag är bara samlad på utsidan, knappt) och de börjar äta, och säger att de ska ha GLASS, efter maten. Jo, tjena. Eller hur!!!



Vart kan jag säga upp mig någonstans?? Kände jag då.



När jag ser hur det ser ut här hemma.. vill jag göra som strutsen.


Nu får vi se hur denna dag slutar,
Vanessa är i skolan, hade ett snack med henne i morse om gårdagen, och hon verkade fatta vad jag menade och varför jag blev så arg. Så idag åker vi INTE till Väsby för att handla för resten av hennes presentkort som vi pratat om att göra, hon måste ju lära sig att man faktiskt ska UPPFÖRA sig och att det blir konsekvenser då man inte gör det.

Att vara ensam med 3 är inte alltid det lättaste. Man kan ju bli galen för mindre lixom.






Kommentarer
Postat av: sandra med tre ungarna

Tackar ödmjukast för awarden!!

Ensam med tre kan ta på tålamodet.

Hoppas det funkar bättre idag:)!

2010-04-27 @ 13:08:34
URL: http://www.treungar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0