FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

En annan tid, en annan plats


Ibland önskar jag att jag vore född på ett helt annat årtionde. Eller levde ett helt annat liv någon annanstans i världen, där man klär sig fin varje middag, i klänning och matchande skor, där någon annan dukade, lagade mat, städade och servcerade. Men... skulle man lixom LEVA då?


Och vilket liv skulle man ha, vilka värderingar skulle man få? Risken är nog ganska stor att man tappar lite verklighetsuppfattning skulle jag gissa. Som att bo lite i en saga ungefär.

Men endå.. det skulle inte vara helt fel!

Tänk att bo och leva lite som i Borta med Vinden eller som i filmen Stolthet och Fördom... inte gå till JOBBET utan gå på BAL och springa runt i såna där otroliga klänningar.. fast jag funderar mycket på vilken deo de använder och om det ens fanns deo då? För annars så är det ju lite äckligt, att springa runt och svettas i sommarvärmen, fy så de måste STINKA! Kanske därför karlarna håller sig på avstånd och springer ut i krig å så mest hela tiden?



Jag skulle iallafall vilja springa runt på en stor äng i en sådan klänning, typ spela brännboll eller nått.. och sen springa ut på en brygga och sätta mig och meta i solnedgången, gärna i sällskap med en trevlig prick och en flaska vin. Är pricken inte trevlig så har jag ju vinet lixom. Och metspöet... å nappar gör det kanske under ytan iallafall med lite tur. Ja som sagt... annars har jag ju vinet. Och sen förhoppningsvis en gentleman som bär mig hem då jag däckar. ;p

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0