FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

God Morgon

Idag var det segt att komma upp, men inte så konstigt med tanke på att klockan lyckades bli över 2 innan jag kom i säng!
Då jag väl somnade.. så blev jag väckt runt 3-4 av en ledsen Vilder som hade drömt något, så jag fortsatte min nattsömn bredvid honom i hans säng, med hans små armar tätt kring min hals. Gullungen, älskar när han vill kramas. Fast med facit i hand hade nog min nacke mått lite bättre utan dem i natt.

Det kliar och kliar på ryggen precis där jag inte når att klia själv ordentligt och på OVANSIDAN av fötterna så jag blir tokig, så nu har jag påbörjat en ny kortisonkur, kliar sönder mig annars. Fattar inte vad klådan kommer ifrån, grymt irriterande!

Dricker kaffe och försöker bli människa, pojkarna spelar wii och Vanessa den lilla tokan gick med Tuva till skolan redan kl 7 fast de inte börjar förrän kl 8, och skolan ligger ungefär knappt 10 min promenadväg härifrån.. ja det är väl bra att ungarna gillar plugget? Ska påminna henne om detta då hon går på gymnasiet och kanske börjar bli skoltrött. ;p





(Muggen är syrrans, tog kort på den då jag var där... älskar den, budskapet är klockrent.. vill ha en likadan! Måste fråga vart hon köpt den och med min otur så har hon antingen FÅTT den eller köpt den utomlands.) Oj vad pessimistisk jag låter då! *Skyller på sömnbrist och tidig morgon*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0