FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

God Morgon

Gud så svårt det är att komma upp på morgonen då mobilen ringer! Har sån lust att strunta i alla måsten och bara fortsätta in i drömmarnas land. Men då jag väl kommit upp och druckit mitt kaffe så funkar det. 
 
Fixar frukost till Vanessa och loggar in på internet för lite uppdatering. Såklart!



 


Sen brukar vi spela uno tills hennes kompis Tuva kommer förbi för att göra sällskap till skolan. Ibland går de knasiga tjejerna en timma INNAN skolan börjar! Men det är ju bra att de gillar skolan och kommer i tid. Garanterat! Att gå till skolan tar knappt 10 min..!

Sen ska jag få liv i grabbarna, för det mesta brukar de komma ner själva och krypa upp i knät på mig, men ibland då de är trötta ligger de och trynar hur länge somhelst. Gissar att det blir det sistnämnda idag.


På måndagar och torsdagar, de enda dagarna som jag egentligen har något viktigt inbokat, ska jag göra mig klar själv för att hinna med en viss buss. Idag behöver jag inte stressa mig själv klar på morgonen, ska med Vilder till logopeden senare idag så jag får avboka mitt besök.

Idag får både Vilder och Vilgot vara lediga från dagis, lillebror är så nyfiken på hur det går till hos logopeden.
Och så får de åka BUSS, en klar favorit! Ska försöka tima in så att vi möter upp Vanessa efter skolan och gör henne sällskap hem.

Vilder har lite talproblem eftersom han föddes med alldeles för kort tungband som han fick operera då han var 3 år. Då vissa muskler i tungan inte har kunnat användas innan operationen så måste de tränas. 

Det är en grej som irriterar mig, för det var bland det första jag komenterade till läkaren på BB och på bvc men de verkade inte tycka att det var ett problem. Som vanligt fick jag RÄTT, hade de lyssnat då han var liten bebis så hade han sluppit problemen med talet och en operation då han var 3 år.

Nu VILL han iallafall gå till logopeden, innan har han visserligen glatt följt med, men suttit KNÄPPTYST med ett finurligt leende på läpparna de 3-4 första besöken.. och sen har de BYTT logoped... 4 ggr på ett ÅR!! Så där blev inte mycket sagt för Vilders del. Men nu, vill han som sagt iallafall, och så är han ju lite äldre nu och förstår vitsen med att han går där.

Nu har minstingen vaknat och jag ska spela wii med honom. Han är väldigt nöjd med att få vara ledig och följa med mig och Vilder idag. Han sitter bakom mig på stolen i köket och pussar och kramar på mig:
-Du är så GOOOOSIG mamma!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0