FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

TV

Jag tittar inte på TV särskilt ofta längre... går i perioder. Börjar man följa en serie och man gillar den så blir man fast! Bra TV är som en drog.. dålig TV oxå ibland... endå kan man inte låta bli att titta.. för man vill veta vad som händer. Jag följde slaviskt Våra Bästa År under en period av mammaledigheter. Jag mådde DÅLIGT om jag missade ett avsnitt!!

Hemskt med serier/program som sänds dagligen! Ja för gillar man dem så fastnar man lätt och så blir det så att man planerar in sina dagar (läs liv) och mattider efter tv-tiderna... hemskt!!!
Ja så var det för mig iallafall!  (Jag började skriva i JAG-form men det såg så hemskt ut så jag ändrade till "man" istället!! Hahaha! ;p)


Nu förtiden så sitter jag hellre framför datorn.. (fast det gjorde jag iochförsig även då jag satt framför tv:n mycket förrut... jag var typ gift med min dator! (and still married;p) ) Fast nu tittar jag iallafall mindre på TV, för det går inte så mycket som jag gillar för tillfället, och tur är det kanske?

CRIMINAL MINDS är en tv-serie jag fullkomligt ÄLSKAR!
"Criminal Minds är en amerikansk TV-serie som handlar om ett profileringsteam från FBI: s beteendeanalysenhet från Quantico i Virginia. De skapar en gärningsmannaprofil utifrån hur brottet begåtts för att närma sig en lösning. Teamet skickas över hela USA till landets värsta brottslingar."

Nu är det bara repriser som sänds sent på kvällarna/nätterna, men då den gick på vanlig sändningstid på 5:an så var jag klistrad, och mådde dåligt om jag missade den, eller jag blev iallafall riktigt besviken och irriterad på mig själv. Andra program som jag gärna följer då de går är Hells Kitchen, Top Model och Desperate Housewifes.



Kommentarer
Postat av: M

det kommer en ny serie på 6 om någon dag.. the vampire diaries den är gryyyymt bra om du gillar vampyrer

2010-01-26 @ 09:06:43
URL: http://www.mazlin.se
Postat av: Yoanna

Brukar inte kolla vampyrserier... har inte gjort hittills för jag har av nån anlednig missat början eller nått. Men ska spana in den nya serien! Tack för tipset. Vampyrer e coola! :P

2010-01-26 @ 09:45:14
URL: http://www.yoannas.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0