FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Varm och kvavt, vill ha lite regn tack!

Idag har vi pantat burkar, äntligen kom jag iväg med alla säckar som stått här ett bra tag.
267:- blev det! Så vi har köpt en massa godis och annat gott, det är ju lördag.


Nu är T på permis på egen hand första gången, känns som en klump i magen. Så jag är lite på dåligt humör, känner mig lättretlig och irriterad, lite nervös och reagerar på minsta ljud typ.

Kollade igenom alla mail han bombade mig med strax efter "händelsen"... och det gjorde mig bara mer ledsen.
Att han trots besökförbud mailade mig gamla bilder på sig själv tillsammans med mina barn bl a, med diverse  kärleksförklaringar blandat med osammanhängande fylledravel. Delar med mig med lite av det han skrev...


-----------------------------------------------

"

Hej älskling!!!



Förandringar är för utdragna i långa processer. Jag har alltid varit övertygad om att djupa förändringar, såväl i människan som i sammhället, sker under mycket korta tidsrymder. När vi minst väntar oss det ställer livet oss inför en utmaning för att prova vårt mod och vår vilja till förändring.
I denna stund är det ingen idé att låtsas som ingenting eller att ursäkta sig med att säga att vi ännu inte är redo.
Utmaningen väntar inte. Livet blickar infe tillbaka.
En vecka, ett par dagar är mer än tillräckligt med tid för att vi ska kunna bestämma om vi accepterar vårt öde eller inte.
Varför ska vi sitta fast och drömma om gångna tider.
Varför ska vi begrunda en tid, en värld vi inte längre tillhör?

Lycka till och krya på dig. Lev väl och ta vara på dagarna, i bland minns man tydligare hur värdefulla dom, och vissa människor är..

Du har varit den mest betydande människan för mig i många år. synd att förstå det så sent .. Jag älskar dig så ofantligt mycket av hela mitt hjärta.. Du är utan överdrift det bästa som hänt mig.. Tack för att jag fick uppleva de som bara själsfränder kan göra.. Mitt allt jag kilar vidare nu."



"Till min älskade ängel

Yoanna !

Du fullkomligt sprudlar av vitalitet och äkthet.

Jag skulle vilja höra en farcinerande berättelse

om hur relationer faktiskt kan räddas. Trotts de

stora sveket..

Svårt är det att inte få sina vitaminer, näring,så

som du gett mig dom sista månaderna, åren....

Känns som allt tar slut med dig, hur kan de bli

och vara så....

Du är mitt allt iaf, min älskade ängel, jag älskar

dig hejdlöst på dom sköna molnen in i evigheten......"



"Det känns inte som om jag miste dig,, det känndes som om jag blev berövad dig."


Storheten med dig mitt hjärta.....Är att man inte vet hur nästa dag ska bli. De är en av dina egenskaper som är det vackra,,, och som jag älskar hos dig,, även saknar,,, every day...

Jag skulle aldrig göra illa mig eller dig vid mina sinnes fulla bruk,, de vet du någonstans,, men nu vart det båda i en och samma svep...

Jag har en förbannelse över mig.. Vem är jag ? En förlorare som inte ens kan hålla i det som jag ÄLSKAR mest.. En kärlek som var vacker,, undérbar, fantastisk... Inget har någonsin kännts så ärligt, riktigt och SANT... och svårt att förlora..

Hur som hellst. Jag vill att du ska vet att jag ska finnas till för dig.. jag ska alltid ta hand om dig..Även om på håll, det lovar jag, ska alltid vara din vän. Vad livet än har i beredskap till oss så ska jag aldrig glömma den du ÄR,den du var till mig. Det är med stor beundran jag följer din styrka,,

Det ansvar du bär,, med sån högaktighet..

Jag har alltid vetat sen jag träffade dig, att skulle det hända mig något så skulle jag lita på dig, endast dig. Att du skulle rädda mig, jag skulle tacka änglarna att dom finns, du finns, du är en ängel för mig. Önskar du kunde räcka mig din hand.. Att du kunde lita på mig, NU när jag slutat leva rövare, slutat att bedöva mig,,, Det spelar ingen roll,, Jag kan inte göra efterkonstruktoner, hur mycket jag ään vill,, men det är iaf något jag vill sääga dig,, alltid när det gäller, e det dig jag tänker på, en person,, DIG hjärtat... Du är den underbaraste , vackraste person,, människa som jag vet.. Jag hoppas jag klarar det,, mig ,, så att jag får se ditt ansikte en gång till.. barnen,, NI e så underbara, snälla; skicka mig ett klipp"



"

Måste säga tack för tiden vi fick.. de blev tydligen för mycket,, svettas av ångest ,, saker vi såg , saker vi sett,, darrar av ångest i sängen , vårda våra minnen.. grymt minne... krigare varför ger jag upp då.. måste iaf säga tack.. ÄLSKAR DIG: VILL du ha kort på oss tillåt mig eller ring morsan .. svart eller vitt .. swtampad gul och blå.. joi tack jag vet hur de känns nu Sluta spela hård :: me fucking vek honey"


"

"får aldrig göra min röst hörd.. kanske vill du att jag ska vara där på en minut .. sökte efter lyckan.. mitt största fel' känner mig som étt obalancerat djur.. blir en pjäs i dödens spel.. trampar snett och blir en i min egen del.. säg bara till , men annars lyser stjärnan,, jag finns här för ditt stöd. sökte efter ditt stöd.. den här texten går ut till min begravning en pjäs i döldens spel.. god luck my love"


------------------------------------


Korkat av mig att läsa kanske, men tror det är en viktig process att gå igenom oxå? För att kunna lämna saker bakom sig måste man ibland "face up with it" lixom.

Men förstå, kommer jag nog aldrig, men kanske det inte finns något att förstå? Vissa saker måste man nog helt enkelt bara låta gå. Att acceptera läget betyder inte att man gillar det. Ibland har man helt enkelt inget val, varför lägga ner energi i något som inte går att ändra på? Nä, det är bara att acceptera och gå vidare helt enkelt, och alla drama från förr tar nog sin egen tid och jag får lära mig att leva med det helt enkelt.

Vissa dagar är tyngre än andra, that´s it.


Barnen är retsamma och lättirriterade här, tror att det är en blandning av den kvava luften och att jag smittat dem lite med min ångest idag, den känns lite väl påtaglig. Men för tillfället håller de sams och leker allihopa så jag sitter för mig själv och låter tankarna komma och gå.

Snart kommer regnet hit... längtar.

Oj, nu fastnade jag här... har suttit i en timme och skrivit ser jag nu.











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0