FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Trött Lördag

och inte så mycket barnledig direkt som planerat. Inte barnledig alls faktiskt. Pojkarnas pappa tog dem inte med sig, och Vanessa har haft ont i huvudet å lite feber, så hon stannade hemma i helgen hon med. Men de leker för fullt här, det mullrar som åskan går då de åker inlines. Gissar att de somnar ovaggade ikväll.

Vi har varit ute idag efter frukosten, de fick leka en stund på baksidan, lunch blev det på taket. Sen godis i massor såklart.




de fick låna mina solbrillor, man blir nästan bländad då det är så mkt snö oxå dessutom.

Jag har sovit i typ 20 min i soffan.. en liten powernap. Bakat vitlöksbröd och förberett för dagens middag som är pasta med köttfärssås.

Igår vart jag bjuden på middag hemma hos Lotta, jag och Vanessa. Pojkarnas pappa var hemma hos mig med pojkarna så det var skönt att få lite tid med bara stortjejen, sen så åkte jag till Karin och därifrån gick vi till kvarterspuben Tre Kronor. Rätt ok, sjöng karaoke, skoj! ;p (ja för mig iallafall;))

Kom hem sent, det var svinigt kallt, så kallt att jag inte iddes/kunde ringa en taxi och sen stå och vänta på den. Hade lösnaglar, vilket gjorde att det var skitsvårt att trycka på knapparna på mobilen, sms ska vi inte tala om. Hatar lösnaglar! Det är skitsnyggt med långa naglar.. men det passar mig inte, fast det är kanske en ovana? Jag är nog inte den typen bara helt enkelt.  Bet av en redan på stället för att kunna skriva sms, resten satt för hårt så de har jag klippt av idag.


Så jag gick, trodde jag skulle frysa fast nånstans om jag stod stilla, och inga vantar hade jag heller. Jag tinade upp mig med en massa te då jag kom hem. Tog en bild då jag gick hem för att jag tyckte så synd om mig själv. Den enda knappen som typ gick att trycka på med stelfrusna fingrar! Hade tänkt ringa taxi men fingrarna var lite för stela för att slå rätt nummer dit. så jag gav upp. Brrrr!!


Vilgot valde förresten mina kläder för kvällen.

Haha visst ser jag GLAD ut??

Sov i Vanessas säng, vaknade kl 7 av att det var alldeles ljust i rummet och pojkarna röjde och for. Hade varken stängt dörren eller dragit ner rullgardinen.. och jag har svårt för att somna om så jag klev upp, såklart.

Tanken var att M skulle ta med dem idag, men det blev inte riktigt så... han åkte utan dem, så han får ta dem nån annan gång helt enkelt. Så jag är en aning trött men det funkar. Har laddat med en massa gott inför Melodifestivalen ikväll.

Oh, JIPPIE, M har lämnat en massa kartonger här som kidsen röjer i.. en aning irriterande. Har nog med grejer som står överallt. Givetvis är det fight om vem som ska ha vad...



Vilder har tejpat ihop en koja han ska sova i inatt.. så nu ser det ut som jag vet inte vad i vardagsrummet, kuddar madrasser å filtar har de släpat ner. Men va fan, de är ju faktiskt barn, så vill han sova i sin koja så klart han får det, det är ju faktiskt HELG dessutom. Hoppas bara friden infinner sig och att minstingen slocknar först!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0