FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Boooring

rastlös... inget på tv.. inget kul på datorn.. ingen ro för att läsa böcker.. inget att skriva om... för vaken för att sova... pratat i tel så mobilen glöder å måste laddas... *suck*

Har e-bay:at en del.. farligt farligt men härligt härligt.;p  Fast bara sånt som är NÖDVÄNDIGT, som sommarkläder till pojkarna. De växer ju så det knakar! Snart är de tonåringar och äter mig ur huset. Brukar handla deras kläder på ebay emellanåt, dels för att det är roligt med sånt som inte alla ungar har på sig, och sen så är det kul att få paket hem i brevlådan, väldigt bekvämt dessutom! Sen så finns det sååå mycket snyggt där oxå, som inte går att få tag på här hemma i butik. 

Deras söta sjömansdräkter köpte jag på ebay bl a











förlorade mig i en massa minnen nyss av alla bilder... (nej, jag kunde inte välja bara EN bild! ;p)



Vilgot hade sjömanskostymen På sig då de var på kalas vid ett tillfälle och då vi kom hem saknades en knapp. Den knappen kom sen ut då han bajsade 2 dagar senare! Så han hade alltså mitt i allt godisätande på kalaset fått för sig att även äta upp knappen! Knasiga unge!!! Knapparna är ju inte direkt pyttesmå....

Ska försöka väcka liv i mitt fotointresse igen, kollat på en massa gamla bilder jag tagit och ska ta mig i kragen i sommar och fota massor!!! Högst upp på önskelistan om det blir pengar över för min del framöver så blir det ett macro till min kamera.



                                       (...vad vore en bal på slottet...?)




Inte förrän kl 21 är jag sysselsatt med att kolla på favoriten Criminal Minds på 5:an, sen Gordon´s Kitchen nightmare. Sen dags att sova... igen typ.

Borde kanske dra upp persiennerna på rummet här... sitter ju i mörker. Det jobbiga med tystnad och ensamhet är att tankar kommer för nära. Men jag tror att det är nyttigt och en process som jag MÅSTE ta mig igenom.

För att gå vidare och för att acceptera mig själv och det som varit. Att acceptera betyder inte att man gillar det, men om man inte acccepterar vissa saker kommer man aldrig vidare.

Pratat med min prinsessa på tel idag, hon lät glad men saknade mig såklart. Ska träffa henne på söndag bestämde vi, då jag endå ska träffa pojkarna en stund.









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0