FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Försvann under ytan en stund


Jag kraschade i tisdagskväll, ordentligt. Han känt att det varit på G ett tag.. tack söta vänner och grannar för att ni finns där, och tack söta syster för att du kom och var med barnen då jag var på sjukhus.

Det finns en mycket beundansvärd man på våran gård, min vän Lorencita har äran att vara gift med honom. All heder åt er! TACK!!!
Han hämtar mig i stan, MITT I NATTEN, då jag står där helt knäckt och utslängd av en mycket oproffsig nonchalant idiot till läkare, utan pengar eller något att ta mig hem på alls. Då tar det alltså endå ett tag att åka, det är inte vägg i vägg det ligger direkt.

Han skjutsar mig till ett annat ställe, där jag blev mycket väl omhändertagen av både läkare och sköterskor. De kollade blodtrycket som var lågt, vilka mediciner jag åt, mitt tillstånd var inget vidare och jag fick sen några tabletter med mig hem eftersom några av de jag brukar ha är slut. Min goda vän står alltså och väntar där tills jag blir klar vilket tog ca 4-5 timmar!!!  Idag ska jag till min terapi där hon jag pratar med ska försöka hjälpa mig att byta läkare å sånt. 

Jag hade inte blivit informerad om biverkningarna på tabletterna jag fick senast, och då jag läste dem är det för mig en gåta att denna människa på första stället jag åkte till skickade hem mig mitt i natten ensam vind för våg utan att ens kolla hur eller OM jag ens kunde ta mig hem. Riktigt skrämmande.

Och likaså är det skrämmande att min ordinarie läkare som skrev ut dem inte informerande mig om det. Man ska tydligen har TÄTA uppföljanden efter insättning av den eftersom man kan må MYCKET sämre i början... jo tjena... jag ska höja den själv efter en vecka sa hon och sen fick jag en tid 11:maj först. Och då var jag där för en vecka sen ca.

Och jag poängterade även för henne att just denna månad kommer vara en ganska jobbig sådan då jag har både en rättegång och begravning framför mig, så att må sämre har jag ingen lust med alls med det sa hon att jag INTE skulle göra.




Kommentarer
Postat av: Fröken Upp&Ner

Fy va läbbigt! Tur att du fick skjuts och allt slutade så bra som det gick. Du har haft det tufft på sistone. :-( Kram på dig!

2010-05-06 @ 09:02:07
URL: http://mittlivuppochner.se
Postat av: moraliskt stöd

Helt otroligt att en läkare kan vara så ansvarslös!

Grymt att ha riktiga vänner som finns där , sånt är ovärderligt! Go Girl!

2010-05-06 @ 18:06:54
Postat av: Str4nger

Usch va jobbigt. Hårt liv kan man säga! Hoppas du blir bättre fort! Kram på dig

2010-05-08 @ 17:00:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0