FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Galna dagar

Rättegången blev av... tillslut!! Jag var SKITNERVÖS, sov skitdåligt natten innan, 2 timmar, och har inte kunnat äta på typ 2 dagar. Det första jag gjorde efter rättegången var att faktiskt få i mig nästan en hel hamburgertallrik!

René hämtade mig till rättegången och sen så var Anna oxå med på rättegången, tack för stöd goa vänner! Lorencita hämtade mina barn på dagis och jag känner verkligen att jag har fantastiskt fina människor omkring mig nu som vill mig VÄL. Tack alla för att ni finns!

Och så finns det en speciell person nu som älskar mig helhjärtat för precis den jag är.

Men igår...
stressade iväg på morgonen, väckte trötta pojkar som skulle lämnas tidigare på dagis och mötte upp Zackes mamma för vi skulle på nått frukostmöte i skolan inför skolstarten i höst.
HATAR stora möten, var dessutom aptrött av alldeles för lite näring och sömn och mina nerver inför rättegången satt på utsidan typ.

Jag klarade ca 25 min av mötet... sen var jag tvungen att gå. Trodde jag skulle explodera nästan, hjärtat rusade på i hundranittio och jag fick svårt att andas, rummet gungade och snurrade och jag hörde inget av vad som sas. Så jag gick ut och gick hem... helt slutkörd, la mig på soffan och bara grät tills jag somnade.

Fick besök som ryckte upp mig lite, någon kom hit och pysslade om mig tills René kom för att hämta mig till rättegången, jag var helt färdig och darrade som ett apslöv typ hade noll lust att gå på nån jävla rättegång, fick peta i mig 2 oxascand för att sluta skaka så pass att jag iallafall skulle kuna sminka mig lite. Fy för ytliga nerver, måste jobba på det. ;p No more drama in my life!

Losern P dök inte upp. Så det var nära att det slulle bli inställd/flyttat, IGEN!! Men eftersom det var ganska påtagligt att han håller sig undan med vilje så körde de igång rättegången endå. SÅÅÅ skönt att slippa se honom faktiskt.
Hans advokat Björn Sandin hade en inhoppare, Jens Lapius av alla.


Men ingen av de båda försvarsadvokaterna hade träffat honom. Puckad han är som inte ens kommer och får ett försvar!! Fast han skulle väl bara skämmas om han har någon skam i kroppen. Trodde Jens slulle försöka slakta mig typ eller nått, ( ja det är ju sånt de gör förvarsadvokater,) men han ställde inte en endaste jobbig fråga, typ ingen alls och P hade inte mycket till försvar heller då bevisen låg framför oss alla i en jättebunt med fanatiska sms varvat med kärleksförklaringar och hot om att ta livet av sig, som inte upphörde ens efter en polisanmälan och resulterade i besöksförbud.


Nu kan jag lägga det bakom mig, och för att citera Grynet;
-TA INGEN SKIT!




Får besked i slutet på veckan
om domslutet eller vad det nu kallas. Jag var närvarande med ganska frånvarande i skallen just då. Men min advokat såg väldigt nöjd ut och sa att det gick bra, mina vänner sa detsamma. Så jag får lita på dem helt enkelt. ;)


René körde hem mig, vi stannade till på vägen och jag handlade lite som fattades hemma och sånt jag måste ha för att baka tårtan, sen sa hon åt mig att lägga mig en stund, så då stupade jag på soffan och somnade tvärt,
Hon städade och stekte pannkakor till barnen, jag vaknade till strax efter 19 och Vilgot hade somnat precis, Vanessa och Vilder fick ett bad sen blev det lite film och sen sängen igen... sååååå mysigt det var att få sova!!!


TACK ALLA MINA NÄRA OCH KÄRA FÖR ATT NI FINNS DÄR!


Jag är dyngtrött och ska sova en hel del idag innan jag tar itu med baket.


Kommentarer
Postat av: Malin

Du vet ju inte direkt vem jag är och jag känner inte dej men du ska veta att jag ofta tänker på dej och hoppas att du en dag ska få må bra och vara lycklig!

2010-05-19 @ 19:30:20
Postat av: Yoanna

Tack Malin, det värmer verkligen att höra!!! Tack!

Ja det kan ju bara bli bättre då det är som värst, jag hoppas på det. Efter regn kommer solsken.

2010-05-19 @ 19:53:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0