FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tyst

Jag har pysslat en stund med lite fler blommor till tårtan inför begravningen och sen så testade jag nya tågformen, blev sådär... ska testa imorrn igen, vill att det ska bli bättre. Det är ju så satans små detaljer på vagnarna! Sen ska de ju dekoreras och täckas osv...

Testade även den ätbara metallic-sprayfärgen på en av vagnarna. Så nu vet jag hur den funkar och hur jag ska göra då det blir dags. Tror jag.





Sen blev jag trött och gick och la mig i sängen. Sov tills nu, har dammsugit lite och plockat bort alla kläder som låg på golvet, alltid nått. Är inne på kaffe nr 3 för idag och såg nyss att mjölken nästan är slut. Typisk. Måste skaffa en cykel. Orka gå ända till centrum och sen släpa kassar tillbaka?

Benen bär nog men det är knappast bra för min nacke eller rygg att släpa på kassar. Sen kan jag ju inte alltid åka med mina fantastiska grannar och vänner heller, vore ju trevligt att kunna vara LITE självständig oxå. ;)


Så en cykel med en ordentlig cykelkorg blir nog steg 1 för mig. Sen kanske en snäll pojkvän med körkort och bil inte skulle sitta helt fel? ;p

Mina ögonlock är fortfarande svullna sen jag blev ledsen igår, ser inte klok ut!



Jag känner mig iallafall lugnare och mer avslappnad än på mycket länge, känns riktigt skönt att veta att ungarna är ute och leker för fullt och slipper sitta i en bil mest hela tiden. Nu när de kommer tillbaka är de trötta pga LEK och frisk luft!


Saknar mina små men behöver verkligen kunna varva ner så som jag gör nu. På riktigt utan att behöva tänka och oroa mig så mkt.











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0