FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lite off idag... men inte så konstigt!

Igår gick jag ner till baren här på hotellet och drack sjukt goda Mojitos (elller hur det nu stavas). Det satt en DJ och spelade gammal countrymusik och annat kärringaktigt, satt ju bara tyska äldre par som valsade runt.

                                               En bild på mig från igår innan mojitosarna å ölen...;p

Sen var det ett medelålders tyskt par, gubben hade jeans och en ilsket röd rutig skjorta och damen en hög blonderad frisyr (läs skatbo) och jeans å nån "söt" liten tröja "modell tant?". De önskade en låt, nån slags squeredans/cowboyaktigt?

Iallafall, så hade de övat in en dans!!!! Med söta små steg som de gjorde exakt likadant,*fram-tillbaka-klapp-snurra-klapp-och-sen-alltihopa-igen-och-lite-steg-hit-å-dit* alltså ingen pardans men endå så dansade de precis likadant den ena bakom den andra och sen tvärt om.

Hahahaha, sååå gulligt, fick lite "flashbacks" från fritids då jag var liten och hade uppvisning med min bästis, då hade vi oxå gjort en koreografi med olika steg osv.... fast vi hade inga töntiga klappar! ;p

Jag filmade dem med mobilen, måste lägga upp den sen då jag kommer hem så ni får se!!!

Sen blev det mera mojitos och öl, det var ETT yngre par där oxå, jag satte mig vid deras bord och sa till tjejen att hon måste dansa med mig och så önskade jag Britney Spears Womanizier... och Lady Gaga. Sen shakade vi loss där på dansgolvet framför alla oldies sista halvtimmen. De blev lite snuvade på "sin" musik, men finns det en DJ så måste man ju önska, och lite rättvist med musik även för den yngre generationen trots att vi var i klar och tydlig minioritet. ;p



Sen så fick jag för mig att leta reda på en karaoke-bar nånstans. Hittade en och där sjöng jag typ 4 låtar, var lite öde där inne, typ 8 pers, personalen inräknad. Men skoj var det och gratis dricka och skjuts tillbaka till hotellet, inte bra att gå ensam som tjej den tiden på dygnet, tror klockan var strax efter 2 då jag kom hem....

Idag har jag alltså mått som jag förtjänar, bakis och skakis, mest skakis och är det fortfarande, trött å seg då jag vaknade inte så nykter och försökte bli av med en envis högljudd hicka som höll i sig nån timme. Fyllehicka! *HICK*

Jag tog mig iväg på en promenad ner till stranden och alla butiker som ligger där, har frysit en del idag, fyllefrossa kallas det väl, men sen så var det inte så varmt heller och det regnade då och då. Brrrr!

Köpte en cola och sen en till cola och sen vatten. Känt mig som en packåsna idag, handlade massor, sista dan ju, presenter till kidsen och sen flera muggar... M hade lite roligt åt mig då jag var lite orolig för att allt inte skulle få plats i resväskan, den är nu FULLPROPPAD och han skrattade gott åt att jag gått å köpt en FOTBOLL. Som var upppumpad, men vadå, de var ju upppumpade i butiken ju. Den får jag ta med som handbagage helt enkelt.

Har köpt 15! st kaffemuggar, M tyckte jag var helknäpp när han hörde hur många de var... men vafan, de var ju skitbilliga, bara 1 Euro st, ordinarie pris för dem var annars strax under 4 Euro. Men de tog sin tid att packa dem ordentligt, inlindade i lite kläder och jag hoppas de inte går sönder på vägen hem.

Slänger in en bild på kopparna, tycker de är sådär fulsnyggt coola så jag bara MÅSTE köpa dem. Och det gjorde jag ju oxå.



De 3 muggarna med figurer på örat längst ut på bilden, de är till kidsen.

Denna bild tog jag igår, idag köpte jag 3 muggar till, hittade nämligen ytterligare en modell med en brunhårig tjej som inte fanns sist i fyndkorgen på butiken.

Sen tog jag mig ut på jakt efter ödlor, hade med mig en övermogen liten banan i fickan, men det var dels för lite sol och för många hurtbullar ute i farten. Så det blidde inga ödlor, ska se om jag tar en sväng dit imorrn efter frukosten med bananen innan den ruttnar i min ficka och matar dem för lite förhoppningsvis fina bilder.



Jävla hurtbullar! ;)




så sött med lite inristad kärlek!!

Nån har aldrig ristat mitt namn på ett träd... men jag har fått 8 tunnelbanevagnar nedklottrade med TE AMO YOANNA, likaså på varenda trappsteg upp till min T-bana där jag bodde. Och en hel husvägg som jag såg varje dag i fönstret från tunnelbanan på väg till skolan, var sprayad i grafitti med mitt namn. Han hade stått nästan hela natten och sprayat!  Ja det kan man kalla kärlek, och i kärlek och krig är allt tillåtet eller hur? ;p

Lite stolt/smickrad var jag allt,
samtidigt som jag skämdes en aning oxå.... ;)

Här e min middag jag åt idag förresten. Idag var jag riktigt riktigt hungrig!



Nu ska jag sova här, åker ju hem imorrn, längtar massor tills jag är hemma igen och får krama å mysa med mina underbara kids. SOM jag har saknat de små liven!











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0