FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

En ganska bra dag

Kom upp utan större problem i morse och lämnade barnen i skolan. Vilgot ska som vanligt cykla runt några varv runt cykelparkeringen innan han behagar välja ett ställe att låsa sin cykel på... tåååålamod.... jisses så det irriterar mig sådär på morgonen då man har en tid att passa, men de kom i tid till sina klassrum iallafall och jag bet ihop. Han är sååå envis och jag ser massor av mig själv i den lilla pojken, stort hjärta men ett temperament som slår ner som en blixt från en klar himmel ibland.

Sen hem igen och sen åkte jag iväg med Lotta för att handla lite mat och ny trimmer så jag kan klippa mig själv å barnen igen, slarvade bort den andra vi hade. Sen till sjukgymnasten och få nålar.

Idag har vi invigt nya trimmern och klippt oss, alla utom Vanessa men henne klippte jag med sax förra veckan.



Vilder skrek och vrålade som en stucken gris då jag klippte honom, men det syns inte på bilderna här.. han blev på gott humör igen då han var färdigbadad och ville hjälpa till med middagen.



Vilgot var skitsur då jag klippte honom men han vrålade inte, däremot skulle han resa sig upp en gång i minuten typ för att spegla sig och dricka vatten och skaka av sig allt hår i nån vild konstig dans i badrummet.... Ja tålamod är nått man måste ha när det gäller Vilgot.

Men slutet gott, allting gott. Nu ligger de nerbäddade i sängen och jag hoppas att de somnar så jag slipper springa som en jojo upp och ner för trappan.

Imorrn är det fredag, så skönt, ska till jobbet en stund, sen biblioteket, sen lunch och sen ska vi plocka plommon, jag å Lotta åkte förbi några plommonträd med sjukt mycket plommon, fast de satt högt upp så vi tar med en stege och sen klättrar väl jag som en apa i trädet om jag känner mig själv rätt.











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0