FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Galet igår!

Give me a BREAK!!


Alltså, igår var pojkarna som galna heeeela kvällen. Jag hade Cissi på besök och eftersom hon var barnledig men inte jag så bestämde vi att ses hemma hos mig på lite mat och vin.


Jag dukade åt pojkarna i vardagsrummet så de fick se på tv när de åt medans jag å Cissi höll oss i köket.


Sen då de ätit klart var det dags för pojkarna att leka på rummet ett tag så att jag fick sitta själv och UMGÅS med Cissi. Men jo tjena, pojkarna var som påtända apor på ett dårhus eller nått.

De skrek, vrålade, bråkade, skrattade, tjöt och levde rövare, slängde ner saker från trappan, hoppade i MIN säng och slet ner grejer jag hade på en hylla ovanför sängen. I deras rum var alla sängkläder bortslitna och runtkastade... va fan gör man??

Säg mig, seriöst, hur FAN ÄR MAN KONSEKVENT då man är ensam med 3 ungar?? Hur GÖR jag då de springer åt olika håll, kan ju inte dela mig på mitten!!??? De moonade i trappan för oss, inget jag sa gick in i deras öron, det var som om jag var osynlig eller nått. Jag fick inte en lugn stund, jag for som ett skållat troll mellan över och undervåningen för att säga till dem stup i kvarten och säga åt dem att behålla kallingarna på för det är INTE roligt när de springer runt å visar rumpan här hemma på det viset och att det INTE var ok att de klättrade och slängde ner en massa saker från trappen.


Så kvällen kom lixom av sig, vinet jag hade köpt till maten hann jag dricka att HALVT glas utav på hela kvällen.


Cissi åkte hem och jag var heeeeeelt slut, hade en trött men hyper Vilgot i famnen som hade gjort sig illa och halkat och slagit i huvudet då Vilder jagat honom med en dammsugare. Vilgot vrålade och var ledsen och såååå övertrött, sen kläcker han ur sig med hysteriskt och anklagande röst:


-Mamma, varför ska du hälla SOCKER på oss??
Vaaaa, jag hörde nog att du sa att du skulle hälla socker på alla barn i huset!!! Wäääähhääääää!!!!!!!


What????? Jag blev helt tagen, va fan har han fått DET ifrån? Alltså seriöst, varför skulle jag säga nått sånt lixom?? Hälla socker över alla barn i huset??? Han är rolig han den lille mannen med sina påhitt.


-Nä lilla gubben, det har jag INTE sagt, vad har du fått det ifrån? undrar jag såklart


-Jag höööörde det, du saaaaaa så, att du skulle hälla SOCKER på alla barn i huset!!!!!


Sen började jag skratta åt den absurda situationen och försökte förklara VARFÖR jag inte skulle hälla socker på dem nånsin;

-Om jag skulle hälla socker på er skulle ni ju bara bli jätteglada och säga meeeera, meeeera, och gärna STOOORA sockerbitar! sa jag och förklarade att om jag ville straffa dem så var SOCKER det sista jag skulle hälla på dem lixom och tillslut började Vilgot skratta åt det hela.


Jag var riktigt riktigt färdig efter denna kväll som slutade alltför tidigt, Vilgot somnade i min famn i soffan strax innan 21.30, sen fick Vanessa och Vilder somna till en film uppe i sovrummet.


Jag själv var så galet irriterad, less och trött men sååå uppe i varv så det tog en bra stund innan jag lyckades somna trots en rejäl dos med lugnande för att kunna varva ner och ANDAS normalt typ. 2 stilnoct, 1 oxascand, 1 theralen och 1 lergigan... endå tog det dryga TVÅ timmar innan John Blund förbarmade sig över mig och lät mig somna...


Vanessa kom hem från Gröna Lund mitt i kaoset då jag hade en hysterisk Vilgot i famnen, hon hade haft jätteskoj iallafall och hade med sig små nallar till sina bröder.

Jag och Cissi bestämde att nästa gång vi ses, så går vi UT. UTAN barn.

 

 


Kommentarer
Postat av: Cicci

Ja, man kom lixom av sig lite...

Alltid trevligt att umgås, men när man jobbat hela dan är man inte alltid i toppform. Vet hur det är med 2 grabbar som lever loppan... Krogen nästa gång. Å mata (inte hälla, som Vilgot trodde) alla 4 grabbarna med socker, så kan M & C ta hand om 4 speedade monster

2011-08-11 @ 11:22:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0