FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Arla ljuva morgonstund?

Varför i helsike vaknar jag mellan 3 och 4 VARJE jävla morgon trots insomningstabletter osv???
 

Men men, morgonstund kanske har guld i mun, och det är kanske meningen med att jag ska vara vaken, whatever, just nu är jag ju barnledig så jag KAN ju sova hela dan sen om jag vill. Men endå lixom??!

*inte klaga, livet kunde varit värre*


Det är inte så att jag är sprudlande pigg (inte än) så jag känner lixom inte för att börja städa å greja som jag vet att jag borde... har inte sovit i min egen säng på ett tag nu, utan legat i pojkarnas rum. För på min säng ser det ut såhär sen några dagar tillbaka, innan dess låg allt på golvet, och det är ren tvätt dessutom, fyller lixom bara på direkt ur torktumlaren, sen varken hinner eller orkar jag just då hålla på och vika och sortera.



Har inte hjärta att putta ner allt på golvet som jag annars brukar då jag ska sova, det tar ju sin lilla tid att få upp allt sängen igen sen, och tanken är att jag ska dammsuga och skura golvet. Det ÄR väl tanken som räknas?

Men iallafall, jag köpte 2 rullar svarta sopsäckar igår, så idag ska jag mörda och stycka nån precis så som de gör på film.

HAHAHAHAHA, skojar ju såklart, jag VET att min humor är sjuk!!  Sorry!!


Laughing - ROFLMAO (Lg)(sen skulle jag dessutom vara alldeles för lat för att orka såga lite i nått annat än ett träd typ, jag som blir äcklad bara jag ser operationer på TV)



Tänkte fylla säckarna med lite trevligare saker än kroppsdelar,  nämligen kläder som ska upp på vinden och annat som ska ut i soprummet. Hade tänkt att få lite eld i baken på nått vis idag och få det gjort.

Min säng är inte den enda platsen i huset där det ligger berg med kläder, även sofforna har fått sin beskärda del och utanför mitt sovrum ligger en ännu större hög på golvet, och det är DET som ska upp på vinden.

Pressade tidigare ner allt i en enda säck och givetvis blev den för tung för att lyfta och gick sönder. Men man kan ju inte anklaga mig för att inte ha försökt iallafall!!














Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0