FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Närkontakt med favoritdjuret, delfiner!!!

Var ju på Kolmården igår med min faster för att förverkliga en av mina högsta drömmar som jag haft sen barnsben, nämligen att få träffa delfiner och röra vid dem. En så otrolig känsla, går inte riktigt att beskriva.

Skulle bloggat igår om upplevelsen men var helt slut då jag kom hem, så nöjd med upplevelsen och var lixom i en bubbla av lyckorus hela kvällen.



Pratade sönder öronen på min faster i bilen på vägen ner till Kolmården, hon lyssnade flitigt förrutom då hon "pausade" mig då hon skulle hitta rätt väg.

Vädret var underbart, humöret på topp och allt bara flöt på riktigt smidigt.


Vi var framme strax innan 10 då det började, och då fick vi veta att vi skulle haft badkläder med oss. Hade inte förväntat oss att få vara nere i bassängen med delfinerna så det blev en riktigt glad överraskning och bonus på vår upplevelse.
 


Som tur var kunde man köpa badkläder på hotellet. vi fick lite fika och sen en massa info om delfiner osv innan det var dags för lunch.











och sen blev det dags för närkontakt med de vackra djuren! Inför mötet med dem fick låna våtdräkter, helvete vad tight och skumt det kändes att ha dem på, nästan så jag kände mig som Spiderman eller nått.




Vi fick tyvärr inte ha med kameran ut till bassängen, lite trist, hade sett fram emot att fota delfinerna på nära håll, men tjejen som ledde vår grupp hade kamera och lekte paparazzi och vi ska få alla bilder på en skiva sen. Längtar tills den kommer med posten. Så häftig känsla att komma nära de vackra djuren, och jag fick både klappa och pussa på dem!!

Sen fick vi snorkla i bassängen, lite obehagligt att använda snorkel, har ju aldrig testat det förrut, men riktigt coolt att vara dem näsa mot näsa typ!

Sen bastade vi med delfinerna simmandes på andra sidan glasfönstret, kändes riktigt häftigt!



Förresten, visste ni att delfinernas ungar kallas för KALVAR???? Det hade jag ingen aning om, det låter helknasigt tycker jag!

Alltid lär man sig något nytt. :-)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0