FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Näst intill mördande ångest

Trött och kaos i skallen, "låste in mig" i hobbyrummet för att måla lite... så jag kunde skingra tankarna lite.

Sen hämtade jag en glad Vilgot på dagis, det är ju SPELDAG här idag så han fick spela wii.

Frid och fröjd tills Vanessa och Vilder kom hem. Vilder var hungrig och jag hade dukat fram middag, Vilgot ville inte äta utan spela, vilket resulterade i att han rök ihop med Vilder ordentligt för att Vilder ville äta först. Resulterade i slagsmål och givetvis plockade jag bort spelet efter den scenen.

Vilder och Vanessa äter, hade lagat en massa mat idag och det var bara att välja och vraka på bordet.



Under tiden vrålar Vilgot som en stucken gris en massa fula ord och sen börjar han kasta saker vilt omkring sig.
När han väl blivit arg går det inte att bryta mönstret... det är bara att vänta ut och hålla hårt i det man är rädd om typ.

Såhär såg det ut då han var klar...



Det är riktigt illa, både för honom själv och oss andra, vad fan ska man göra lixom? Min aptit försvann bums och jag försökte kolla läget med Vilgot och närma mig honom utan att tränga mig på. En jävla procedur som tar sjukt mycket energi.

Vilgot lugnade ner sig så pass efter dryga 45 min så jag kunde närma mig honom och lyfta upp honom utan att bli slagen alltför hårt av den arga lilla killen. Sa till honom att han fick ta middagen baklänges idag, dvs börja med efterätten som bestod av en Piggelin. Han lugnade ner sig efter det och kom för att äta middag. Hungrigt vräkte han i sig en massa mat, och sa förlåt till Vilder och sa att han älskar honom.

Vilder somnade sen i soffan i köket och Vilgot åt mängder med pasta och ännu mer parmesanost, det tar på krafterna att vara arg för den lille mannen så han måste fylla på förrådet ordentligt efter sina utbrott.



Jag försöker att "inte se" hans dåliga beteende och istället uppmuntra hans BRA beteende. Jävlar vad man biter sig i kinden för att inte bli förbannad själv, men blir man det så blir det bara värre... han e lite speciell Vilgot då han tänder till på det planet. Då funkar inget förrutom att avvakta och se till att ingen gör illa sig eller att nått går sönder.

Då han lugnat ner sig förklarade jag att han fick städa upp det han rivit fram, så kunde han få sitt nintendo och spela på i soffan en stund.

Jisses vad den lille gossen städade fint! *glad*


Vi pratade efter att han städat om hur det känns då han blir arg och jag förklarade att han var duktig som kunde prata om det och städa upp allt han dragit fram. Och så kramades vi en stund, såklart! Närhet och kärlek är viktiga grejer!!


Jag kom iallafall ihåg att ringa idag och kollade vilka tider jag jag hade inbokade hos läkaren. På fredag kl 9 ska jag dit, den 11:e skulle jag varit där för att väga mig och kolla blodtrycket. Men får försöka få tid till det på fredag då jag endå ska dit.










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0