FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Måndag å less

Känner mig maktlös och något less på situationen, jag ger allt jag har, dygnets alla timmar. Då jag är vaken och pigg så försöker jag få så mycket gjort som möjligt, med barnen som Prio 1.

Inte alltid det lättaste då det finns en massa måsten och tider och annat att anpassa sig efter, inte heller blir det lättare för att mitt mående sätter käppar i hjulet mellan varven som antingen går på högvarv eller sniglar sig fram. Ibland vet jag inte hur fasiken jag ska orka, det är så mycket att jag tappar kollen och räkningen på det mesta ibland, och att jag blir bokstavligt talat sjuk av stress gör ju ingenting särskilt mycket lättare!

Försöker lyssna på kroppens signaler, och i den mån jag kan, även ta hänsyn till dem. Men det går inte alltid eftersom jag inte bara har mig själv att tänka på utan 3 barn som jag har allt ansvar för och ett hem och studier att sköta.


Vilder har under en längre period blivit allt sämre på att äta, han har noll energi i skolan och har alldeles för mycket frånvaro så nu ska jag på möte idag med skolläkaren ang Vilder, vi ska prata om hans situation och vad man kan göra för att det ska bli bättre, sen ska han även utredas för ADD och annat för att kunna utesluta vissa saker som han har problem med.

Så denna tid idag var/ÄR viktig, så jag meddelade deras pappa om detta i GOD tid för jag anser att det är viktigt att även han är med och kommer fram till hur vi tillsmammans ska kunna göra det bättre för Vilder, och han lovade att komma.

Men nej, han är kvar i norra delen av landet för att han har en massa jobb att sköta. Fine, alla har vi jobb att sköta, men detta handlar om Vilders framtid och livssituation, så jag är riktigt ledsen och besviken att han sent kvällen innan hintar om att han inte kommer kunna vara med.

Jag pratar inte skit om honom som han vill påskina, jag slår mig inte för bröstet och varken tror eller påstår att jag är bäst och felfri, snarare tvärt om, känner mig alltsom oftast ganska misslyckad och det enda jag faktiskt VILL och BETT om är ett bättre samarbete med barnen, att dela upp ansvaret lite mer och tömma någon av alla stenar utav ansvar i ryggsäcken jag ständigt bär på.

Han är jättesnäll och ställer upp när han kan och hjälper till att handla och fixar och ger oss saker och även Vanessa som inte är hans, han har en del BRA sidor som jag uppskattar, jag har aldrig varit otacksam och det handlar inte om det, men det ena MÅSTE inte utesluta det andra, jag vill FORTFARANDE att han ska vara mer delaktig i sina barns liv och VARDAG, jag vill att saker och ting i möjligaste mån faktiskt BLIR som man planerar. Är det så jäkla mycket begärt av mig??


Han är supersnäll och ger oss massor när han kan, inget ont om honom så, det är bara det att det är mer regel än undantag att det skiter sig ang sådant som man planerat och det är jag riktigt trött på, att saker ständigt ändras i sista stund och det ger mitt eget mående ett rejält krokben och rubbar lixom min vardag som jag kämpar för ska gå ihop någorlunda....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0