FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lite blogg-koma..

studie-koma och mental koma, allt på en gång, skitstressig vecka, somnat redan kl 20.00 på kvällen 2 dagar i rad nu.. kör fast i allt jag gör och det gör mig bara mer stressad. Håller på för fullt att försöka lära mig Dreamwiever, har ingen studie-ro alls, korttidsminnet är ett skämt just nu och grymt frustrerande.

Vilder är hemma från skolan idag, han är blek och hängig och lixom grå i ögonen, måste ta han till en läkare på hälsokontroll, han har ont i benen och är trött för det mesta. Kanske att han kan behöver extra järn, han föddes ju med järnbrist, så första halvåret fick jag ge honom flytande smörja 3 ggr om dagen med järn...

Återstå att se, har idag ringt och avbokat ett möte jag skulle på idag som jag inte kunde åka till, sen måste jag ringa skolan ang nya kurser, ringa min läkare och kolla vilken dag och tid jag har återbesök (givetvis har jag slarvat bort lappen och missat att skriva upp i kalendern) och då jag är där måste jag be honom skriva ett intyg till brottsofferfonden ang giltliga skäl till att jag är för sen med ena ansökan om skadestånd. Har ju varit lite mycket för mig sista åren, nya mediciner, diagnoser och nya rättegångar osv... så det ska väl inte bli några större problem att få igenom en sådan ansökan kan jag tycka?

Grabbarna ska vara hos pappa i helgen, så jag ska ägna större delen till att plugga, har så mycket att läsa ikapp och ta igen..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0