FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vilka dagar...

Jag försöker ta en powernap, lägga mig ner och bara blunda, andas djupa andetag och försöka slappna av. Men då kommer de, som en galen flock antiloper som jagas av hungriga lejon, alla tankar, idéer, måsten!!!

Jag antecknar i min skalle det som ploppar upp, allt jag ska göra då jag vilat klart i 20 minuter. Försöker fokusera på att andas luuuugnt och fint, slappna av och bara vara. Men då blir jag stressad igen, tänk om jag glömmer allt viktigt som nyss ploppat upp, fan, tänkt om allt försvinner om jag somnar???

Min hjärna jobbar på övertid, energiskt skjuter den skott efter skott mitt i prick! Måste ju göra det, sen det, och DET, och ringa dit och dit och dit. Slutar med att jag efter 10 minuters "vila" flyger upp ur sängen för att påbörja allt som ploppat upp, innan jag glömmer det. Men så slår det mig då jag letar... vad faan letar jag efter??? Jag har redan glömt... vad faan skulle jag göra nu, nu, nu? VAD var det som var så viktigt? Jag letar febrilt efter tankelistan som jag så tydligt hade på näthinnan för en sekund sen. Borta, givetvis...!

Men jag kom ihåg att jag skulle hämta pojkarna kl 14 idag direkt efter skolan, letade efter kvarglömda kläder i lådan på fritids, hittade ensamma vantar som hade sina äkta hälfter här hemma hos oss, hela 4 par lyckades jag återförena! *lite nöjd endå*

Men sen säger Vilgot besviket på vägen hem;

- Men åååååh mamma, idag var det ju BANDY på fritids!!!!!


 

Ja alltid är det nått som blir fel, vi som bestämt tillsammans att på måndagar så ska de hem direkt efter skolan. Får väl se över schemat imorrn, det viktigaste är ju att de är nöjda och inte missar roliga aktivitetet och sånt på fritids.


Tänkte ha dem några dagar längre på fritids, och sen några dagar får de gå hem direkt efter skolan. Så som de själva haft önskemål om. Så istället för att gå på fritids till kl 16 varje dag så kommer det bli 2 dagar som de går hem direkt efter skolan, 2 dagar som de går till 17 (som de sååå gärna vill för då slås de mindre barnen ihop med de större) och sen en dag till 16 som vanligt.

 

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0