FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

God morgon!

Eller god och god, första delen av morgonen var inte särskilt behaglig, varken i mina eller Vanessas öron. Ljudet stod Vilder för. Vilgot, han sov tungt och slapp lyssna på det gälla ljudet som bara Vilder kan få till, sådär som en dörr med rostiga gångjärn fast med samma decibel som krigslarmet.

Slutade med att jag skickade upp honom i sovrummet igen för att lägga sig. Sen väckte jag honom på nytt efter en dryg halvtimme och så gjorde vi ett nytt försök. Han fick på sig kläderna tillslut utan större protester, och tillslut kom de iväg på sina cyklar, men inte hade han stoppat mycket i magen. Men jag kan ju inte tvinga nån att äta. Han lär ju äta desto mer av lunchen i skolan antar jag, och sen så är det väääldigt sällsynt att barn i ett i-land som Sverige SVÄLTER.

Vilgot stod sen på tur att bli väckt, han vaknade på ett betydligt bättre humör än Vilder och vi spelade memory innan han gick till dagis. Han vann, såklart. Mitt minne är kass nuförtiden, men memory är riktigt skoj och barnen är ju sjukt nöjda då de vinner gång på gång.




Såhär nöjd blev han när han vann i morse.

Gårdagen var fullsmackad, först sågade jag ner en massa träd och buskar hela morgonen på tomten, sen cyklade jag iväg med pojkarna till Zackes kalas, där stannade jag kvar och fikade lite, sen hem, fortsätta såga och greja samtidigt som det var fullt ös på kidsen, kvällen var INTE rolig, Vilder var riktigt riktigt jobbig, otrevlig, grinig och sur. För precis allting och ingenting. Sen surade Vilgot en bra stund för att han ville att hans gympadojjor (som han haft på sig utan problem i typ 4 månader) skulle vara en stl mindre. Ja han var riktigt upprörd över att de "var förstora" vilken de inte alls var såklart, men han är ju så jävla envis och har han bestämt sig för nått, så är det så. *suck*

Lite bilder från kalaset...



Ett superlyckat kalas var det, våfflor glass och sen skattjakt, 4 skatter skulle de leta efter, i 2 av dem låg det påsar till kidsen med en massa gott!

Och för spänningens skull så var 2 skattlådor tomma med ett meddelande.









Kommentarer
Postat av: Cicci

Tack för hjälpen och sällskapet igår! Du är alltid lika omtänksam och gullig.

Kramar

2011-05-23 @ 13:50:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0