FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Trött på ex och Co. Nu!

Bloggen har varit under kritik sista tiden, mycket som hänt och min data är fortfarande ur funktion och paddan är inte så rolig att blogga med. Men det som hänt är väldigt bra saker och även en del jobbiga och tråkiga saker, kan ju säga att jag är lite less på exets nya tjej som försöker göra livet surt för mig för att hon själv kanske inte har nått? Men gränsen för mig gick då hon hotade mig att bränna mina barn inne, har aldrig träffat människan och fattar inte vad hon har för problem med mig. Men polisanmälan är gjord, tror hon att jag är dum eller? Man kan ju faktiskt spela in samtal, och att höra någon upprepa fyra gånger: -vill du se dina barn brinna inne! skapar ju knappast något gott. Tog såklart illa vid mig när någon hotar mina barn, där är det nolltolerans från min sida. Mina barn skyddar jag med näbbar och klor det ska gudarna veta! Har tur att jag har en underbar pojkvän vid min sida som också hörde hennes hot, vilket även andra fått höra efteråt... Är det så svårt att lämna någon ifred och leva sitt eget liv?! 
 
 
 
Sockerkick

 
 
 
Ja nu blir det sockerförbud här för grabbarna duracell, jisses vad de studsat runt här sen de kom hem från pappa! Äntligen sover de men det tog sin tid, deras rum som var fint för några timmar sen ser ut som ett slagfält. Så Imorrn har de spelförbud, nya tv:n de fick av pappa för att kunna spela spel på sitt rum åker tillbaka i kartongen inatt och göms tills vildingarna lugnat ner sig och börjar tänka på att vara rädda om sina saker.
Och MIN tv i vardagsrummet kan de glömma att spela på! Men nu sover alla här äntligen och jag med snart hoppas jag! Ska försöka laga min egen data så jag kan blogga som förr, paddan vi har suger att blogga på. 
Lite bilder kommer här iallafall...
 
 
 
 
Härliga julefrid *ironi*

Sitter på morgonen med pojkarna och spelar Disney tp, allt frid och fröjd tills Vilder ofredar tärningen och tar död på stämningen totalt genom att stoppa den, i RUMPAN. En typiskt morgon här hemma med andra ord. 
Sömnlös

Sjukt stolt har gjort en egen köksö utan att det kostat mer än hårt arbete, svett och en stor dos svordomar!
Återvinning och fantasi is the shit!
Jävla ungar!

Säljer dem nu bums till högstbjudande, eller nä, först till kvarn blir bättre, priset förhandlingsbart, gratis är väl inte helt fel? ;)
 
Imorse var de på sina bästa humör, lille herr Vilgot-på-tvären surade rejält för att hans hallonsmoothie bevisligen bara innehöll hallon och yoghurt som herrn önskat sig, för har man blåbär, glass eller pepparkakor i för att överraska så är man ute på ett farligt minfält vilket jag fick erfara igår, så jag provdrack i hans glas för att bevisa att hans dryck inte var förgiftad med dynamit och annat och vips befann jag mig på samma minfält som igår. Sen var det vilders tur att bråka. Hans jacka är nytvättad då den luktade gammal disktrasa i muddarna eftersom de har förmågan att kasta allt i en hög på golvet då de varit ute typ.... Och jackan har inte hunnit torka så jag tog fram hans andra jackor som det helt plötsligt var dödsstraff på eller nått. Sen vägrade han klä sig så jag fick tvinga på honom kläderna som på en trotsig 2-åring som vägrar gå till dagis och slingrar sig som en bläckfisk typ. Men vi kom iväg tillslut givetvis försent men endå, han kom till skolan och mitt tålamod är en ängels men hornen var jävligt nära att spricka fram! Ungen gnäller för att han har så ont i foten, kan inte gå och tjatar om kryckor men man orkar springa upp i varenda snövall längs vägen och sparka ner iskockor? Jisses säger jag bara då jag hör hans argument och svar på tal med de mest absurda och konstigaste förklaringar och ursäkter. Han skulle göra succé som politiker helt klart! 
Jag älskar second hand!

Finns ett ställe i Väsby som har öppet varje lördag och de har galet mycket i sitt sortiment och nya saker varje gång! Var där i lördags med kidsen, Vilder skitsur medans Vilgot var lite mer nöjd för han gjorde ett fynd. En bok. Billig oxå, bara 10 kronor. Han behövde en bok till skolan, som han kan läsa i berättade han och såg sjukt nöjd ut. Hur gulligt är inte det att han tänker på skolan då han är på loppis? Han läste stolt titeln på boken han valt;
 
Sååå trött men äntligen fredag!

Veckan har varit intensiv men nu är det äntligen fredag och absolut inget på schemat utanför dörren. Igår var jag på begravning, pojkarnas farfar gick bort ganska snabbt i den vidriga sjukdomen cancer. Förkylningen jag drog på mig sist vägrar att lämna mig helt så jag snorar en hel del fortfarande. Men snart är pepparkaks-slottet jag grejat med klart, lovar fixa bilder ikväll sen. Min gamla data är fortfarande trasig och nu även borta så det går inte att laga den heller då ju... Så nu surfar jag å bloggar från paddan och det känns inte direkt som det ska göra då man bloggar tycker jag! 
Jäkla förkylning!

Snorar och är halvdöv pga förkylningen vilket får mig att höra sämre än vanligt och det gör mig dessutom grinig och kinkig det är som att gå runt i en dimma för smaklökarna lyser oxå med sin frånvaro. Sen är pojkarna ganska odrägliga just nu så julklappar till dem är inte direkt lockande att köpa just nu och lika bra är väl det för jag är dessutom galet pank mina pengar denna månad är något försenade... Det jag VET att jag ska köpa till dem är en varsin dammsugare så att de kan göra lite nytta hemma iallafall på sitt eget rum. De vet om att de ska få det så det inte blir en chock på julafton då den största och tyngsta julklappen innehåller nått annat än Nintendo och annat dyrt skit de aldrig får nog av och vill ha mer av. De har fått lämna önskemål om färg på den och sen ska de få pimpa dem med klistermärken med angry birds som är poppis just nu... 
Jag lever bara internet som suger här

Som sagt, utan internet är det jävligt svårt att blogga, surfen på mobilen har strulat även den, typ bara Facebook som gått igång från och till beroende på mottagning och här i skogen suger den för det mesta. Men nu kommer bloggen gå på högvarv, har ju en del att ta igen och nu står det Ännu en jul för dörren vilket de flesta som följt min blogg vet vad det innebär! Och nu är det även lite nya grejer på g i mitt lilla liv, allt går åt rätt håll kan man säga. Jävligt rätt håll! 
RSS 2.0