FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

God morgon tisdag

Eftersom jag förvaknade mig igår så försov vi oss idag, (som ni ser hittar jag på lite nya ord, FÖRVAKNA sig är motsatsen till att försova sig typ). Men peppar peppar så kom grabbarna grus iväg till skolan utan krig och katastrofer så det blev en oväntat bra start på dagen! 
 
Vanessa är hemma från skolan idag med, hon var hemma igår och var hängig så pass att hon somnade innan middagen så jag lät henne sova ut och vara hemma idag med fast helst ville hon gå till skolan men det är nog läge för lite mer vila om man inte är riktigt kry tycker jag. 
Enkel biljett till månen?

Ja det är vad jag funderar på att ge mina söner i julklapp, kosta vad det kosta vill!!! Ja lite måste man få skämta eller hur? Fast om nån får nys om sådana biljetter så maila mig gärna! 
 
På Ica idag med kidsen efter att jag bowlat med dem:
 -mamma du är så jääääävla dum, så jääävla elak! Vrålar Vilgot.
 
Mitt brott denna gång var att Ica inte hade JORDGUBBAR.
 
Ja fy på mamma liksom att Ica inte har färska jordgubbar.... 
Fy på mig!

Hur kunde jag vara tillsammans med En sådan pajas, Alltså en snubbe som är misslyckad i precis allt, som misshandlar sina barns mamma och inbillar sig själv att HA skulle "klippa henne" åt honom, och dessutom snackar om det till alla som råkar ha öron typ, hans hjärna kan ju inte funka normalt då han ens tror att HA skulle klippa en tjej dessutom. Killen är ett skämt och jag är skitglad att jag upptäckte vad han gick för i tid. Lider med hans barn dock som har en far som är missbrukare och kvinnomisshandlare, ryggradslös och bangar inte för att köra bil på fyllan och som dricker 7.0 -or till frukost!! för att stå ut med sina barn och skryter om att han dragit över sin svärmor!!! Sen att han är en otrogen skit som ljuger om allt blev liksom bara grädden på moset! tack gode Gud att han är borta ur mitt liv nu! 
Skitungar

Grabbarna grus har varit i sitt esse hela denna vecka, slåss och stryper varandra, drama på hög nivå och under detta tak finns det flera dramaqueens, så underhållningsvärdet ökar här, alltid nått, skulle bli en galen dokumentär om nån skulle få för sig att filma..
 
Igår googlade vi på F*TTA eftersom Vilder använder det ordet då han blir arg på brorsan, vi googlade på bildsök och visade Vilder vilka fina ord han använder, jisses så generad han blev, så nu hoppas jag att jag slipper höra det ordet ur hans mun, mig vågar han inte kalla för F*TTA längre sen jag hotade med att skriva ordet på en lapp sätta på väggen och skriva ut en bild till och ta med till skolan och visa hans fröken och klasskompisar vad han säger till sin mamma..
 
Vilgot vaknade på fel sida idag, vände uppochner på lådor och gick loss på alla kläder som hängde i hallen så golvet är fullt utav jackor, laddare, sladdar, skruvar och allt annat man kan tänka sig.
 
Han tog även sönder sina egna saker och sa:
-HAHAAA nu tar jag sönder den här jävla saken!!! och jag svarar honom att det måste vara både dumt och onödigt att ha sönder sina egna saker för då är det ju bara sigsjälv man straffar men är Vilgot arg finns det ingen sans eller vett i honom alls.
 
-DET STRUNTAR JAG I !!!!
RSS 2.0