FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

mix

 
 
Blandat inlägg. Har färgat min goose-jacka, den blev lila, dock en aning flammig i färgen men LILA så jag är nöjd. Innan var den ljusbeige typ.
 
 
Framförhållning

-Mamma, vart ska vi fira midsommar någonstans? frågar Vilgot då vi promenerar till fritids på morgonen.
 
Ehh, ja, vad ska man svara på det, inte direkt så att midsommar ligger bakom hörnet just nu...?
 
Sötnosen och hans funderingar!
 
 
God morgon alla

Sovit som en stenad gris, novemberlov för kidsen vilket innebär att pojkarna är med pappa och Vanessa sover hos en kompis. Så det är bara jag och Rocker hemma för tillfället, regnet vräker ner utanför fönstret och jag bara njuter. Älskar regn, ska försöka få lite gjort hemma idag, rensar i kidsens rum för fullt och min garderob behöver en rejäl genomgång för mer än hälften av alla kläder tar bara onödig plats just nu.
 
Håller på att färga min goose-jacka, den var ljusbeige men det är den inte längre, dock är den inte klar än, just nu skiftar den lite i lila men har som mål att den ska vara mer lila och blir det fel så blir det, man lär sig inget om man inte testar sig fram ibland. Det är väl av våra misstag vi blir klokare eller? ;-)
Suger!

Jag vet bloggen suger verkligen nu men har inte haft lust att skriva och inte tid heller men nu ska jag ta tag i det, hösten är här vilket betyder att min energinivå ligger på topp (förhoppningsvis). Idag blir en rolig dag, somnade aldrig igår, myror i hela kroppen typ men låg iallafall i sängen tills kl började närma sig 5 å sitter nu i köket och dricker kaffe och kollar på tv....
Fyrklöver!

 
Hittat 14 fyrklöver idag... förra veckan hittade jag 11 st.
Hösten är här

SÅ jäkla skönt, älskar detta väder, regn, sol och kyliga vindar i en skön mix.
 
     
 
Mycket som händer just nu (ja det är det typ alltid har jag märkt) men åt rätt håll går det tror jag, detta är bästa tiden på året så jag håller andan och KÖR! All in!
 
 
 
Hemma-spa på 5 minuter medans kidsen röjer

 
 
Lite uppdatering..

Var en vecka i Turkiet med Vanessa, vi fick en all inclusive för att få lite vila och egen tid, men det blev en resa som var mer action än vila.. otippat?
 
Dag 1 så åker vi till närmsta stället där vi ska växla pengar, blir inropade av en slemmig hårfrisör som erbjuder sina tjänster galet billigt, en ansiktsbehandling och få ögonbryn osv plockade...
 
Nåväl, sa att vi hade LITE tid men det skulle gå snabbt sa han, så fine, vi gick in och jag satte mig i stolen. Sen var jag fast, han smetade grejer i ansiktet på mig och började bli lite VÄL närgången och jag fick typ spel och försökte gestikulera att vi måste iväg att vi hade en tid att passa osv... men hans IQ var obefintlig, han slickade sig om läpparna och sa att han älskade mig, sen tyckte han att vi skulle gå till hans hus och ha sex... Jag sa såklart NEJ och försökte resa mig därifrån, men han föste tillbaka mig för den jävla smeten jag hade i ansiktet var inte klar typ... jag fladdrade med armarna som en påtänd apa, pekade hit och dit överallt därinne och pratade med Vanessa samtidigt som jag försökte få hans äckliga taffsande på avstånd... gav tillslut Vanessa min iphone och sa åt henne att filma... det gjorde honom nervös och vi lyckades ta oss därifrån tillslut, men han tjatade om mitt telefonnummer och sen skulle han ha typ betalt för att han ofredat mig??? Med andra ord fick jag ingen växel då jag skulle betala honom 5 lira med en 20-sedel...
 
Vi sprang ut därifrån, något chockade och minst sagt äcklade, ville bara spy typ och sen pratade vi med en försäljare där vi berättade vad som hänt och han sa åt oss att gå till polisen..
 
Vilket vi gjorde.
 
Sen blev det åtta timmar på polisstationen dag 1 på vår semester.
 
Han blev arrestrerad och bojad och slängd som en hund i bakre delen av polisbilen där vi sen fick sitta i samma bil till sjukhuset, som en film typ, kändes lite udda med all drama sådär bara hux flux. Forstättning följer..
 
Vi hade lite kul åt hur det såg ut på mobilen... vi skrattade och skojade om att äcklet minsann nu fick sitta i en ......!!
 
(kolla högst upp till vänster på bilden)
 
 
 
 
 
Jag lever! Bara bloggen som fick lite törnrosasömn...

Har haft fullt upp, ner på botten och sen upp igen, men nu går det mot mörkare tider, underbara hösten är ju här och snart är det JUL!
 
 
RSS 2.0