FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lördag och lat idag

Har sovit mest hela dan idag, pojkarna kommer hem först imorrn och Vanessa är ute med kompisar, så jag har legat på soffan och samlat damm men har ju hela kvällen å natten på mig att fixa sånt som jag vill få gjort, har planterat lite frön i en blomlåda och ställt i köksfönstret å jag ska snickra ihop nån lådfront till den som ska målas vit så man slipper se den fula plasten. Sen måste jag ha tålamod och vänta tills det börjar växa nått, blir det som jag önskat så växer det snart persilja, basilika, rädisor och gräslök i köksfönstret! Lägger upp en bild sen på lådan jag ska fixa och måla vit, var länge sen jag orkade ta mig tid att skriva och lägga upp bilder på bloggen, måste bli en ändring på det för det är grymt skönt att uppdatera vardagen och få lite distans till livet man lever vilket man får av att skriva ner saker å ting varje dag Tycker jag. 
Måndagkväll..

Sov riktigt dåligt inatt (alltså natten till måndag). Hade svårt att somna (som vanligt) och nu hjälper typ inte sömnmedicinen heller, drömmer så sjukt mycket att jag är helt väck i skallen då jag vaknar. Drömmar är ok så länge man vaknar och inser då man tänker tillbaka på drömmen, att den var så sanlöst sjuk utan verklighetsanknything, så man verkligen pustar ut och känner: -"Phu det var bara en DRÖM!!"
 

Men ofta så drömmer jag om vardagssaker, sjukt simpla men en hel del så när jag vaknar så fattar jag inte riktigt vad som varit dröm och vad som är verklighet. Vanessa väckte mig härom morgonen, min mobil ringer från kl 05.00 första ringningen (snoozar på den) sen ringer mitt andra larm 05.20 och snoozar på den med och sen har jag fyra larm till inställda så det ringer verkligen nonstop hela morgonen mellan 5 och halv sju, för att jag verkligen ska komma upp!! Men det är illa då man drömmer att mobilen ringer och stänger av larmet varenda gång för att drömma vidare....
 
*suck*
 
Har känt mig grymt osocial sista tiden, sådär tråkig och bara grejat lite hemma... men så fort jag tagit tag i alla jävla skulder och räkningar som ständigt hänger efter så ska jag skriva en budget varje månad och handla så smart jag bara kan, och sen försöka hålla sig under samma ribba månaden efter alt försöka överglänsa mig själv i smarta köp och sparande... (vad är spara för nått?
 
 
Dags att sova här nu så jag orkar med maffian när de vaknar.
 
 
 
 
 
RSS 2.0