FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vilgot glömde visst bort

Att han spydde nedanför sängen inatt. Det berättade han först nyligen då han spydde i soffan, han har varit hängig idag och sovit sen jag hämtade honom på fritids. Hmmm, mysigt va? Stackars min lilla prins och stackars alla andra som nu kanske blivit smittade! Han sa ingenting imorse och var hur taggad som helst att gå till fritids då de skulle ha bandyturnering. Men det blev ingen bandy för han hade haft ont i magen och såg en aning hängig ut då jag hämtade hinom.  Men hur fasiken kan man kräkas och inte komma ihåg det dagen efter?? Efter att jag torkat rent efter honom i vardagsrummet så kläcker han ur sig det på följande sätt: visst ja mamma, jag kräktes igårnatt oxå!!  Han hade alltså vaknat inatt och spytt och sen kommit in å lagt sig bredvid mig och jag frågade om han drömt något läskigt och han sa ja Och somnade snabbt om bredvid mig, sen klev vi upp som vanligt typ och vi var inte uppe i deras rum någonting på morgonen innan fritids. Vilder fick vara ledig idag men har inte varit på sitt rum och inte märkt nått heller då han hämtat nått därifrån.?. Men kan ju säga att jag har en hel del att tvätta och städa och skura nu...
Alla hjärtans dag

Och för några dagar sen var det semmeldagen, sen kom Vilgot på att en annan dag skulle vara munk-dagen (alltså sånna som man äter) sen finns det kramarnas dag och kanelbullens dag och nallens dag. Hmm, kan man inte ha en speciell dag för ångest oxå bara för ATT?! 
Oj vad dåligt jag bloggar!!!

Men det har varit mycket nu med det mesta, sakta men säkert åt rätt håll men en hel del att styra upp och ta tag i, Fullt ös på kidsen och allt annat i min vardag som vanligt typ, förutom att bloggen fått lida lite. Har saknat att blogga dagligen, satt senast igår och läste igenom kategorin kidsen och annat, så nu ska jag ta mig i kragen på bloggfronten det är så grymt skönt att skriva av sig lite sådär varje dag, sen kul för barnen bl a att läsa när de blir äldre! ;) och perfekt för mitt taskiga minne att kunna läsa i morgon vad jag gjorde igår typ. Här är huset fullt av tröttisar bara jag som är vaken. Pojkarnas kompis Hugo sover över, det tyckte de var skoj, övernattning på en vanlig vardag! Sen fick Vanessa middag på rummet, fixade hamburgare, stekt lök och pommes å en semla till efterrätt. Ibland är det extra kul att överraska/skämma bort någon som inte anar eller förväntar sig nått. Nu går ögonen i kors så jag bör nog sluta skriva för idag...  Imorrn ska jag försöka uppdatera lite bättre, just nu sitterjag och väntar på John blund.
RSS 2.0