FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Skottår, skottpengar och själsliga skotthål

Solen skiner och världen utanför mina skitiga fönster är lyckligt ovetandes om tsunamin som pågår i mitt liv just nu. Mina känslor har precis som min ekonomiska status ockerränta och saldot ligger minus hur jag än vrider och vänder eller lyfter på varendaste liten sten i nått slags patetiskt hopp om att finna något som vänder tillbaka allt, åtminstone till status Noll. 
Oj

Livet är en resa. Glöm inte säkerhetsbältet för här svänger det när man minst anar. I de säkraste kurvorna som väntar blir det crash bom Bang på nolltid. Magnus uggla som tycker att fyra sekunder är kort kan känna sig brädad med hästlängder! 
Jaha, vad kan jag göra nu?

Letar efter frid i ett nystan av kaos
Jag är Sömnlös, rastlös och mentalt överbelastad av en tomhet som ekar och blöder. Saknaden bränner stora hål och maktlösheten och övergivenheten pippar sönder min hjärna. Klarvaken och lixom instängd i en vidrig evighetsdröm som inte verkar ha något slut. Lika långdragen som tv-serien  "våra bästa år" ungefär. Hoppas att få ha mina pojkar i helgen, ogillar skarpt att deras pappa lagt beslag på hela deras existens och att deras relation till mig, deras mamma, är näst intill obefintlig numera och har ersatts med dataspel dygnets vakna timmar och en styvmamma som inte verkar inse att det kanske är en aning olämpligt att kliva in i en mammaroll när det redan finns en mamma som inget hellre vill än att få vara med sina barn? Men sålänge jag inte har speldatorer till mina pojkar här hemma så är oddsen för att de kommer vilja vara här så låga att det inte skulle gå att betta om. Så pass spelberoende har mina pojkar blivit sen de började vara hos sin pappa. 
För att citera pojkarnas far ordagrant: -att säga åt vilder att stänga av datan är som att ta knark från en knarkare! 

Jisses, varför trillar inte poletten ner????  Att vara förälder är att leda barnen rätt och sätta gränser, inte att gå den enkla vägen för att barnen ska vara nöjda för stunden!! Snacka om att göra det enkelt för sig själv på barnens bekostnad! 

RSS 2.0