FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Energitjuvar

När människor omkring en förminskar en.. får en att må dåligt och känna sig otillräcklig.. då är det dags att avsluta relationen. Det funkar inte på sikt att stanna i en relation som enbart kräver energi och gör en slut i tankarna. En relation ska tillföra något, få en att må bättre och inte sämre.


Vad gör man om en sådan person endå måste finnas kvar någonstans av andra skäl? Ja då får man vara på sin vakt och väga allt man säger och gör. Det är väldigt tröttsamt ibland, och gör en väldigt ledsen och LESS. Tillslut måste man bara ersätta det gamla med något nytt. Som då man skaffar en ny kyl t ex, man kan inte slänga den gamla förrän man fått en ny, men då man väl fått den nya kylen som funkar precis som den ska... då vill man inte ha den gamla tillbaka.


Vill man inte bli ersatt, så får man fundera på sitt eget beteende och på vad man ger i en relation. Och är man less på något, så gör man nått åt det.. annars får man skylla sig själv. typ. eller nått. Men allt kommer med tiden, en del saker tar sin tid, sakta men säkert sker förändringen, och när det väl skett, är det ingen återvändo.

JAG bestämmer över MITT liv, folk jag inte gillar tänker jag inte ha omkring mig. Ut med det gamla och in med det nya...
ja iallafall då det gamla bara tar en massa energi, som ett gammalt kylskåp t ex. Bättre med en enegrisnål variant som kan förvara desto mer i en jämnare och stadigare temperatur, utan att man behöver frosta av och hålla på stup i kvarten. Orka lixom!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0