FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sömnlös...

Mycket som tar energi just nu, går som på nålar med en energi som är under all kritik, känner mig som en dåligt laddat mobiltelefon som dör av minsta användning. Men hoppet är det sista som dör, och såklart lever jag på hoppet. Och för mina barn! Och för en tro på att kärleken besegrar allt, som en saga med lyckligt slut.
 
Happily ever after.
'
På riktigt, inte något skabbigt "happy ending" här inte!
 
 
 
 




Det börjar dra ihop sig...

Måste vrida vingarna till max så de bildar ordet flax!




Fullt ös medvetslös

Hektiska dagar med missade samtal, möten och skolstart. Allt på samma gång men gud så skönt att SKOLAN HAR BÖRJAT!!! Annars hade jag nog blivivt gråhårig tror jag. Intensiva underbara hemska ungar som gjort precis allt de kunnat för att provocera och retas, antingen med varandra eller med mig. Så tack gode gud för skolan säger jag bara!!!
 
Bild från första skoldagen igår..
 
Idag fick jag med nöd och näppe iväg en mycket tjurig Vilder till skolan, lite svårt för mig att köra dem till skolan då jag varken har bil eller körkort, tror han att jag kan trolla med knäna eller??!
 
 
Översvämning efter spöregn i all ära, men vad fan, en FISK????
 
Fast jag fullkomligt älskar detta väder, blir glad av regn, var ute med Rocker extra länge idag så han fick plaska och bada och bli trött så jag kan lata mig resten av dan tills kidsen slutar plugget.
 
 
Och Rocker diggar regn han med! Sådan matte sådan hund?
 
 
 
 




Wanna Date?





Wow, hollywood = Disney

Kollar på svenska hollywoodfruar, Disney borde tagit patent på Kalle Ankas näbb, för nu kryllar det ju av en massa Kalle-Anka-Kopior, dvs Botox.
 
 
Men tack för skrattet tv 3.
 
 
 




God morgon

Sovit gott men ont i ryggen som vanligt då jag vaknar, (måste skaffa ny säng).
Inga mardrömmar utan helt normala drömmar hade jag inatt!!!!
 
Helt otroligt. Jag drömde om så simpla saker som tårtor och annat gott...
 
En flytt står för dörren, inom en snar framtid hoppas jag, många bollar i luften och medvind för ovanlighetens skull!
 
Idag SKA jag städa, iallafall plocka upp allt som ligger på golven och dammsuga och skura. Lite svårt att dammsuga och skura golven när man inte ser det ju..  fast å andra sidan slipper jag se golvet om jag struntar i att plocka upp? Beslutsångest!
 
 
 




älskar älskar älskar detta väder

 
Det känns att man lever minst sagt, så galet mycket som händer, men nu är det ljuset i tunneln jag ser och inga fler hägringar, psykopat-ex får hålla sig på avstånd för nu ska jag bli HEL och spelets regler är nu i mina händer och den som spelar rätt får gå vidare till GÅ, den som spelar fel får gå raka vägen till fängelset UTAN att passera gå. Nu är det mina regler som gäller, inga chanskort här inte. Nu är det slut med cirkusen och intecknade hus och skalbolag, no more drama in my life.
 
 
 
 
 




Väntar som en trogen hund...

 
Sitter just nu i skrivande stund utomhus på gubbängstorget med en trött Rocker och väntar på någon speciell. Tur jag hade datan med mig, surfar tills batteriet dör, sen är det någon som får värma mig ordentligt för det börjar bli kallt här ute. Vad gör man inte för kärleken?
 
Satt på uteserveringen tills de stängde kl 22, tur var väl det (att de stängde) annars hade jag slagit den jävla gubben mittemot på käften om han sagt "hundjävel" mer än en gång. Jävla pack det finns!!
 
 




Otippat?

Missade ett möte i morse, sen kom jag fel tid till min läkare, (en timma för sent)  men hade tur att få komma in en stund endå så nu är medicinskåpet uppdaterat och sjukskrivningen förlängd. Jäkla cirkusliv man lever typ.
 
Sen om inte hostan försvinner så blir det ett nytt läkarbesök på måndag... idag har jag städat och slitit och snart ska jag ta mig mot södra sidan stan, måste bara packa i ordning lite. Stress vad är det för nått?
 
 
 




Plötsligt händer det!!

Nej, jag har inte skrapat en triss, jag hittade däremot några av mina stilnoct igår, vilket betydde att jag kunde somna då jag gick och la mig!!!
 
Och tur var väl det för idag mår jag bättre (peppar peppar) och inga mardrömmar alls på heeeeela natten!!! Så idag blir det städning här på schemat (fy börjar genast känna mig sjuk igen!)
 
Men städas behövs verkligen innan dammtussarna får eget liv och får för sig att rymma eller nått. (önsketänkande jag vet!)
 
 
 




Fett less just nu

Sjuk feber, ont i öronen, ont i halsen, snorig och snyter mig hela tiden hur mycket snor kan man ha i skallen egentligen??? Hostar upp lungorna snart, knaprar alvedon, glass och halstabletter. Sen har jag haft tråkiga diskussioner och samtal som inte direkt fick mitt humör bättre börjar bli fett less på att ständigt fyllas utav dåligt samvete för att jag har ett eget liv och fett less på att aldrig kunna koppla av riktigt ordentligt och fett less på att få dåligt samvete för att jag gör sådant som JAG mår bra av!
 
 
Det är bara samtalen från en viss person idag som gjort mig glad.... tack för att du finns i mitt liv du är bäst och jag hoppas du behöver mig i ditt liv så som jag behöver dig, och jag finns här för dig alltid och aldrig ska jag svika dig. <3 




Imorrn fredag

Hoppas denna dag går fort, längtar tills imorrn av en massa olika orsaker. Först på planeringen blir ett återbesök hos min läkare, så att jag kan sova som folk på nätterna sen, medicinen har varit slut ett tag nu och det börjar ta på krafterna känner jag!
 
Så boken som jag skriver på får ta en liten paus tills jag är mer återställd, många minnen som gör sig påminda och nya saker som ploppar upp, sådant som jag glömt eller förträngt, men tror det är nyttigt att få allt på pränt, på mitt sätt, för det är ju MITT liv och MINA känslor och tankar. Men det får ta den tid det tar helt enkelt.
 
 




Bilder från Rigakryssningen

 




God morgon, sovit som en prinsessa inatt!

Har sjukt mycket att göra, en hel del tråkiga och jobbiga saker, men jag vaknade med ett lätt hjärta endå, känner mig nöjd och lycklig och alla saker som ligger framför mig ordnar sig nog, för det känns så. Hur vet jag inte, men att det ordnar sig denna gång är jag säker på. All in, nu blickar jag framåt bara och suger åt mig positiv energi och kärlek. För det var fan på tiden!

 

 





God morgon sovmorgon kl är 12

Pojkarna är med pappa så jag passar på att vila, domningarna sprider sig retfullt och satte sig i ansiktet igår, snyggt, not. Sen har jag fortfarande ett område på höften/låret som är helt bedövat, fritt från känsel, har haft det i en vecka nu och det försvinner inte, ibland sprider det sig ner i hela låret och ner i benen men det lixom kommer och går men avsaknaden av känsel i en handflatas storlek förblir bedövad eller vad man ska kalla det, så skulle nån slå mig eller bita mig där skulle jag inte känna nått alls.
 
Men jag har iallafall färgat håret, började ju bli blondin nästan av all sol som vi faktiskt haft denna sommar även fast 99% av sveriges befolkning klagat över en dålig sommar!
 
 
Igår käkade jag å Vanessa upp blåbären vi köpte i riga, så grymt gott med mjölk och socker till! 
 
 
Senare idag ska jag ta mig i kragen och gå igenom den post som jag hittat hittills.... bläää!
 
 
Ok, nu blir det iallafall lite sol och stänga av hjärnan en stund innan det börjar lukta bränt och hela systemet craschar eller nått.
 
 




Är jag förvånad? Nej, inte det minsta!

Som vanligt har jag noll koll på läget, känner att detta sommarlov börjar gå på mina nerver, inga rutiner, alla dagar flyter ihop, klockan, vad är det? En uppfinning helt klart som bara används under skoltider typ..
 
Har berg av papper och oöppnad post som jag så snyggt och praktiskt städat undan i en hastighet alldeles för hög för att jag ska kunna minnas vart jag lagt dem. På samma ställe, nej. Lite överallt, ja. Fy fan.
 
Många planer står för dörren nu, många bollar som ska hållas i luften, så nu måste någon hålla i MIG.
 
Annars virvlar jag nog iväg som ett höstlöv i storm, tveksamt vart man landar då om man ens hinner landa innan man virvlar iväg igen och igen och igen?
 
Men har tagit mig lite i kragen idag, ringt min läkare och tagit reda på nästa tid jag har inbokad, tydligen nu på fredag redan så det var ju tursamt så det inte blev som sist då jag kollade försent... Min sjukskrivning har jag slarvat bort (eller faktiskt STÄDAT bort!!) så jag ordnade så att jag ska få en kopia hemskickad, sen hittade jag ett visst papper som jag letat efter, måste beställa hem några journaler att komplettera skiten som brottsoffermyndigheten ska ha så att jag nån gång kan få mitt skadestånd!!
 
Så nu ligger pappret framme och påminner mig om att jag måste fixa kuvert och lägga den på lådan, helst idag typ.
 
Har kommit till sida 4 nu i min bok jag har börjat skriva... fast den kommer väl aldrig bli avslutad precis som det mesta jag rör vid eller andas på typ.
 
 




Blogga från mobilen suger...

så om det dyker upp inlägg som verkar vara lite gamla så är de just det, de har förmodligen några dagar på nacken typ. Har skrivit en del inlägg på mobilen som inte gått att publicera ännu... men skam den som ger sig!!
 
Söndag idag, och på söndagar vilar man? Hmm, vem kom på det? Hur tänkte denna människa egentligen?
Antagligen inte alls såvida denna människa inte var en eremit som bodde i en hydda i skogen, fast för hans del var det väl förmodligen söndag hela året om?
 
 
 
 
 




Well done Yoanna-duracell!

Ja som sagt, sista dagarna har varit kaotiska men underbara, nostalgitrippar i en skön mix av framtidsdrömmar, sen som vanligt är jag ADHD (eller fasiken, hela alfabetet är jag nog!!!)
 
Har varit nere, sen uppe, men denna gång ska jag försöka hålla mig uppe, tror att det går med lite hjälp på traven. Goda vänner och mycket kärlek, jag bugar och bockar.
 
Idag blir det Riga, gissa vem som letade efter pass hela morgonen? Och gissa vem som ännu inte har packat än?
 
Men kors i taket så hittade jag mitt å Vanessas pass mot alla odds, de låg i en kartong där jag lagt undan en massa skärp som jag inte använder.... ? Ehh, hur tänkte jag egentligen när jag la passen där??
 
Inte alls förmodligen.
 
Men det var väl starkt gjort för att vara mig? Att inte tänka??!! ;-)
 
Grabbarnas pass låg i hyffsad ordning i en annan låda där jag typ visste att de fanns.
 
Igår blev jag dessutom dålig, först känselbortfall i låret och sen feber, har fortfarande ingen känsel på låret strax under höften på höger sida, bad Vanessa nypa mig igår, hårt, men hon nöp inte hårt alls men det var förmodligen för att jag inte har nån känsel där, men har några snygga prickar efter en nål som jag testade med för att kolla hur pass dålig känsel det var/är. Känseln var efter en första koll riktigt dålig, ja typ obefintlig. För ont gör det inte, men det ser ut att göra ont. Undrar dock hur det kommer kännas då känseln behagar komma tillbaka?
 
Näväl, passen är upphittade, Vanessa bakar scones och jag försöker stressa ner lite innan jag ska börja packa. Sen ska jag väl städa lite innan vi åker, aldrig kul att komma hem till en svinstia, men måste man välja så kommer jag hellre hem till en svinstia än att inte komma hem alls. Och för att komma hem måste man åka bort, borta bra men hemma bäst. Appropå ingenting så är min concerta slut, så jag antar att det är därför som det mesta går på turbo utan större resultat för tillfället.
 
Men jag har uppdaterat bloggen, alltid nått!
 
 
 
 
 
 
 
 




Impulser är bra ibland!

Eftersom jag är barnledig, en heeel vecka dessutom så fick jag tillfället att åka och hälsa på min goda vän Paul så jag drog dit, typ mitt i natten. Här har jag tankat enormt med energi, sovit gott i gästhuset, ätit gott och solat och bara varit ifred med tankar och annat. Sovit sjukt bra, inga mardrömmar, ingen ångest då jag somnar eller då jag vaknar. Så skönt att bara åka bort i sista minuten, särskilt till någon som Paul, en grymt bra kille som är totalt okomplicerad att umgås med, en av mina äldsta och bästa vänner. Inte ofta vi ses, men det är väl så med vänner? Att då man väl ses så var det som igår typ.

 

Lite bilder från min vardagsflykt

 

 

Där bor jag, i det söta "lilla" huset som varit en lada tidigare.

ZZzzzZZZzzzzZZzzzzz

 

Sovit så grymt bra!!!!!

 

 

Utsikten från "mitt" fönster...

 

och såhär ser det ut då jag kliver utanför dörren

 

Plockat bär och kokat saft...

hallon, vinbär och mynta....

 

spegel spegel på väggen där... hahhaaa, shit vad påfåglarna är fixerade vid sin spegelbild.. Värsta narcissisterna ju! (skit i stavningen)

 

 

 





Impulser är bra ibland!

Eftersom jag är barnledig, en heeel vecka dessutom så fick jag tillfället att åka och hälsa på min goda vän Paul så jag drog dit, typ mitt i natten. Här har jag tankat enormt med energi, sovit gott i gästhuset, ätit gott och solat och bara varit ifred med tankar och annat. Sovit sjukt bra, inga mardrömmar, ingen ångest då jag somnar eller då jag vaknar. Så skönt att bara åka bort i sista minuten, särskilt till någon som Paul, en grymt bra kille som är totalt okomplicerad att umgås med, en av mina äldsta och bästa vänner. Inte ofta vi ses, men det är väl så med vänner? Att då man väl ses så var det som igår typ.

 

Lite bilder från min vardagsflykt

 

 

Där bor jag, i det söta "lilla" huset som varit en lada tidigare.

ZZzzzZZZzzzzZZzzzzz

 

Sovit så grymt bra!!!!!

 

 

Utsikten från "mitt" fönster...

 

och såhär ser det ut då jag kliver utanför dörren

 

Plockat bär och kokat saft...

hallon, vinbär och mynta....

 

spegel spegel på väggen där... hahhaaa, shit vad påfåglarna är fixerade vid sin spegelbild.. Värsta narcissisterna ju! (skit i stavningen)

 

 

 





Impulser är bra ibland!

Eftersom jag är barnledig, en heeel vecka dessutom så fick jag tillfället att åka och hälsa på min goda vän Paul så jag drog dit, typ mitt i natten. Här har jag tankat enormt med energi, sovit gott i gästhuset, ätit gott och solat och bara varit ifred med tankar och annat. Sovit sjukt bra, inga mardrömmar, ingen ångest då jag somnar eller då jag vaknar. Så skönt att bara åka bort i sista minuten, särskilt till någon som Paul, en grymt bra kille som är totalt okomplicerad att umgås med, en av mina äldsta och bästa vänner. Inte ofta vi ses, men det är väl så med vänner? Att då man väl ses så var det som igår typ.

 

Lite bilder från min vardagsflykt

 

 

Där bor jag, i det söta "lilla" huset som varit en lada tidigare.

ZZzzzZZZzzzzZZzzzzz

 

Sovit så grymt bra!!!!!

 

 

Utsikten från "mitt" fönster...

 

och såhär ser det ut då jag kliver utanför dörren

 

Plockat bär och kokat saft...

hallon, vinbär och mynta....

 

spegel spegel på väggen där... hahhaaa, shit vad påfåglarna är fixerade vid sin spegelbild.. Värsta narcissisterna ju! (skit i stavningen)

 

 

 





RSS 2.0