FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

God morgon söta läsare

Vaknade och är fortfarande sjuk, skallen full med snor, ont i halsen och feber. Men jag är inte lika ledsen idag. Så det känns som en ganska stor lättnad. Drömt konstigt och obehagligt, men det har jag gjort sista dagarna. Blir så i perioder, speciellt då det är mycket omkring eller på gång. Igår fick en viss person en del sms av mig.. inte så snälla men grymt ärliga. Kanske att jag delar med mig av dem här. Ni som känner mig vet att det sitter långt inne och krävs ganska mycket för mig att vara riktigt elak, det krävs en del innan jag blir sån. Så då kan ni ju tänka er att det ligger en hel del skit bakom den relationen.

ett av mina typ 20 sms;

"Om jag kunde skulle jag spotta dig rakt i ansiktet, så jävla mycket irriterar du mig. Du har gått över gränsen en gång för alla. Tycker du ska passa dig jävligt noga och komma på en riktigt bra ursäkt inom kort på ditt jävla beteende mot mig den sista tiden. Stoppa upp din skenheliga idiotmoral där bak!"

personen i fråga vet exakt hur man retar upp mig, och gör det endå.. genom att ignorera, undvika vissa frågor och låtsas som att det regnar eller pika mig. Men jag får skylla mig själv, som har tagit skiten, jag måste sluta vara så jävla snäll när jag inte får nått tillbaka.

Är nog inte bra för hjärtat att bli så arg. Men som sagt.. det ligger en HEL DEL bakom detta. Har pratat med vänner som sagt att de hade reagerat sju resor värre än vad jag gör. Så det är inte små skitsaker som gör mig så förbannad, utan det var mest en droppe som fick jordens största bägare att rinna över, med råge.

Men som sagt, jag jobbar på det. ;p

Kommentarer
Postat av: M

Att klippa band är aldrig lätt eller roligt. Men vilken styrka att faktiskt börja klippa och inte bara fundera och fortsätta ta en massa skit.



Riktiga vänner är mycket bättre än de som bara snor energi och ork. Hellre få riktiga vänner än många energitjuvar.

2010-03-31 @ 11:58:39
URL: http://www.mazlin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0