FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Har lixom inget att skriva.. egentligen

Bloggtorkan håller i sig, men desto blötare blir det utanför fönstret, är våren här tro? Fast våren ger mig ångest... det är då mina deppressioner brukar blomma, fast på sista åren har de slagit ut året runt typ. Fast kanske inte konstigt med tanke på alla galna omständigheter som varit. Snacka om växthuseffekt, kan det vara klimathotet tro? ;)


Men nu börjar jag komma på fötter tror jag, trots att vårsolen inte är nådig och visar varendaste gnutta damm och allt som jag inte städade bort innan snön kom. Men hade jag höststädat så hade jag nog sluppit vårstäda, eller så drar jag på mig skygglappar och härdar ut tills nästa snöfall kommer och gömmer allt igen. Något frestande.. men nja... får allt ta mig i kragen.. eller nått sånt.


Julgranen måste ut i förrådet, den ligger här i hallen fortfarande och tar plats, ja den är ju inte så liten precis som ni kan skåda i min jul-kategori här nere till höger i bloggen. Jag är ett stort fan av julen och allt som hör julen till.


Våren är ingen höjdare, antingen är det för kallt eller för varmt, är man för tjockt klädd så svettas man, och klär man sig tunt.. så fryser man för då kommer de sista isvindarna givetvis. Det slår aldrig fel, sååå svårt att klä sig rätt på våren!

Snart är det APRIL, påsken står vid dörren.. måste skaffa lite fjädrar och ris, och så drar jag kanske till blåkulla och har lite sex med satan eller nått. ja nu var jag lite ironiskt, jag har haft nog med satan i mitt liv.

Men tänk att för sådant brändes man på bål förr, så sent som 1779 avskaffades dödsstraff för trolldom!

År 1633 dömdes "Olof Fets hustru" till att halshuggas och brännas i Örebro av Svea Hovrätt sedan hon bekänt att hon varit i Blåkulla en gång och haft samlag med Satan." Helt galet..! I SVERIGE lixom... sjukt.

Tur att vi lever på 2000-talet! Ja det var inte särsklit mycket "bättre förr" kanske?

 

Är jag en självständing kvinna med skinn på näsan? Hmm, jag tror det. Försöker, Do my best lixom. Fast ibland känns det mer som Britneys "Im not a girl, not yet a woman"


Men jag har nog knaprat för många krumelurpiller som barn, för stor kommer jag nog aldrig bli! Ja inte stor som i Vuxen iallafall.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0