FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Trött..

vägrar bli sjuk jag med, men ser ut som ett lik..hua!! Jag tror att bästa medicinen för mig vore en vecka i solen nånstans... eller kanske en kvart i ett solarium iallafall!

Har plockat här... massor. Men det syns inte. Eller jo..lite då. Men inte tillräckligt. Hoppas på ett infall idag, att dammsuga..skura... gå ut med soporna, sortera alla satans småprylar överallt.. baka bröd... har även lust att slänga ut de stora chippendale-skåpen, har tröttnat på dem, de tar bara plats, vill ha en NY tv-bänk.. en liten ljus sak.. bort bort bort med de stora klumsarna. Jag bor ju inte i ett slott lixom.

Sen vill jag få upp tapeten på ena väggen... väntar bara på att det ska dyka upp en idé, impuls.. ja sånt som gör att allt bara går av farten, i raketfart dessutom.
Vet inte i hur många svängar de varit ute på blocket, å sen efter att tag.. har jag ångrat mig. Så jävla typsikt mig, jag MÅSTE handla på impuls..direkt, annars blir saker sällan av, för jag ändrar mig hela tiden.. eller kommer på nått annat.

Jag är en impulsmänniska ute i fingerspetsarna. Satt och fikade i mitt kök med några vänner... och så fick jag för mig att väggen borde vara ROSA. NU.

Så jag sa åt dem att;
-Jag är strax tillbaka, ska bara fixa en grej.

springer ner till färgaffären, köper färg och pensel, kommer hem.. och tar ner hyllan från väggen... och börjar MÅLA. Medans de fikar. Ja, det är jag i ett nötskal.

Eller då vi förfestade.. och jag inte kunde bestämma mig för vad jag skulle ha på mig... rassel rassel..fram med symaskinen och vips, en klänning på 4 min. Hade nått paljettyg hemma som jag fick för mig att jag skulle ha på mig. Har fortfarande kvar den. Fast använder den som en top numera. ;p

Eller då jag fick för mig att måla i trappen här... blått. Där har vi ett exempel på något av alla mina påbörjade/icke avslutade projekt.. ja inte ens genomtänkta en del... eller jo.. fast för stunden.

Men ville ju testa.. hur det skulle se ut med BLÅTT. Då måste jag ju MÅLA blått. men nu står burkarna.. utblandade med andra färger.. för jag använde dem till taket i pojkarnas rum. Som inte heller är färdigmålat. såklart.

En annan gång var affären stäng... (då jag bodde på söder) så då målade jag en hel hall med VATTENFÄRGER. För affären var stängd.. så man tager vad man haver sägs det ju? Men det blev verkligen skitsnyggt! Hade målat väggen i en ganska ljus turkost färg innan, men då det var klart såg det så sterilt och sjukhusaktigt ut, så jag svampade hela hallen (eller som ett "förrum" innan vardagsrum och kök, efter själva hallen lixom.) Svampade med en disktrasa, använde dotterns väldigt turkosa vattenfärg. Sen kunde man då man ville, slicka på fingret å skriva saker på väggen.. eller bara kladda typ.
Ja om man nu kände för det.






(Såhär ser vår trapp ut)





Vann jag pengar skulle jag anlita nån att avsluta alla mina påbörjade projekt!
För jag kan inte.. det går inte.. funkar inte. Inte alls. Tålamodet finns inte, inte energin heller. För den dalar om jag inte gör nått NYTT.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0