FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

En vanlig torsdag hos familjen duracell-upp-och-ner!

Vilken dag!

Pojkarna fick stanna hemma, de är hängiga och har hostat hela natten, men de är tillräckligt friska för att bråka om precis allt. Vilgot surnade till ordentligt på Vilder, och sen var han sur på precis allt. Allt.

Vi spelade spel, Othello, i köket jag och Vilgot, sen kom Vilder ner efter omgång 35 efter fula ord och skrik efter att ha blivit uppskickad på rummet, och kors i taket, han var på bättre humör och ville spela han med. Så Vilder tog över mina marker och jag passade på att gå ut med Rocker en stund. Det tog väl några minuter innan det hördes världens vråååål och skrik från huset, jag sprang in och kollade vad som hände, och 3:e världskriget hade brutit ut. För 3:e gången idag!!

Sen var Vilgot riktigt arg, han skulle rymma, flytta till skogen. Han ville inte ha "nån jävla familj" "Ingen tycker om mig endå, så jag drar nu, till skogen!!"

Jag fick stå vid dörren som en dörrvakt för han hade jacka och skor på sig och skulle verkligen dra iväg. Jag försökte prata med honom, busa bort den värsta udden (att "prata vett" funkar inte då han låser sig i sin ilska), så efter att ha kittlat honom, jagat honom, så fick jag tillslut MOONA för honom för att han skulle brista ut i skratt och kliva ur den stora bubblan av ilska.

Det funkade, sen sprang han runt här och fnittrade och visade rumpan... Ja men vad fan ska man göra lixom? Att chocka är ibland bästa sättet att ta udden från något. Så jag chockade honom med min rumpa.

Men min fina mamma räddade min dag, hon bokade av ett läkarbesök för att åka enda hit från södra sidan stan i detta väder, för att hämta Vanessas skridskor i Väsby centrum som jag ringde och la undan igår. Jag har verkligen världens bästa mamma, hon handlade det sista som behövdes till Vanessas matsäck imorrn och vi fikade innan hon åkte hem. Jag fick dessutom min födelsedagspresent från dem, presentkort på min favoritbutik Desigual!!!!!


Jag har känt mig riktigt risig och trött hela dan, Vilgot somnade i min säng kl 3 på eftermiddagen och sen gick jag upp och la mig jag med en stund efter att ha upptäckt att jag oxå blivit sjuk, feber. Svettas och fryser och ömmar i kroppen. Sååå typsikt.

Men har sovit en stund, sen varit ute med hunden, fixa middag, förberett matsäck och försökt väcka Vilgot men det var stört omöjligt.. han sover en riktig törnrosasömn.

Jag har deadline ikväll på en skoluppgift, ska sätta mig med den då Vanessa och Vilder lagt sig och hålla tummarna för att Vilgot fortsätter sova...

Ja det känns att man lever!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0