FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

På söndagar vilar man..

eller?

Inte här hemma, har haft häcken full sen kl 5 i morse, städa, tvätta, plocka, sen är pojkarna enormt trotsiga och påfrestande nu, tjaaat om precis allt och när de inte får som de vill säger de fula saker och beter sig illa på diverse vis, det visas finger, knytnävar och fula miner. Så de har fått SPELSTOPP en dag nu. Fortsätter de så blir det en dag till som läggs på osv, har de blivit tydligt informerade om.

Sammanfattat så kan man säga att de fått spelförbud tills de fyller 35!!!

Pojkarnas pappa förbarmade sig över mig och tog med Vilgot på en biltur till Dalarna, så jag har bara EN pojke hemma, som jag hoppas ska sluta sura och tramsa innan mitt hår blir grått och krullar sig typ. Vanessa är ute med en kompis och jag ska strax fortsätta röja upp här hemma och sen förbereda för en sen lunch, det blev nämligen sen frukost idag. Lax och potatis med grekisk sallad och tzatziki står på dagens lunchmeny. Ikväll blir det samma middag som igårkväll, oxfilé med potatisgratäng. Jag klagar då inte, vissa rester är bättre än andra helt klart. ;-p


Har massor att göra, tvättmaskinen håller på att gå sönder dessutom, programmen hakar upp sig och den centrifugerar inget alls, jag HOPPAS att den åtminstone håller måttet någorlunda tills allt blivit rent bara!

Igår förresten så dök tidsoptimisten upp 13.54 förresten... bra jobbat då man först sagt 12-12.30, ringer 12.30 och säger att det är ytterligare 45 min kvar... och dyker sen upp strax innan 2!! ;-)

Man kan säga att mitt tålamod blev prövat ordentligt, men faktiskt så har jag blivit grymt bättre på att ha tålamod och räkna till 10 först... eller ja ibland till en-miljon-åtta-hundra-tusen typ. Men som sagt, skynda långsamt har jag hört att man ska.

Övning ger färdighet, och jisses vad jag har övat, särskilt sista åren som gått. Men som sagt, en riktigt dålig början till trots på det nya året, så ger jag mig fan på att detta år kommer att bli ett toppenår på mååånga plan!

Jag är typ kass på engelska men måste försöka få ihop ett typ klagomål till en säljare på ebay som skickat en del kläder som inte alls stämde överrens med beskrivingen och sen hade kappan jag köpte till mig (en sååå jävla snygg rosa kappa) röda märken efter en penna på flera ställen... och deras förslag var att jag skulle SLIPPA skicka tillbaka den mot att DE betalar tillbaka en summa som är mindre än en tredjedel av vad jag betalat för den och att jag kunde ge den till nån vän som passar bättre i den... Hmm, ska jag ge bort nått som har en massa fläckar från en röd penna? Dessutom var stl för liten och inte som måtten som stod på deras sida, nämnde även det i mitt första klagomål och ville ha en i en stl större då det endå var fläckar på den jag fått.

Hatar att klaga men vill verkligen HA den fina kappan men UTAN röda märken. Hade det inte varit märken på den hade jag ju behållt den och gett den till Vanessa eller sålt den vidare och sen köpt en ny i en stl större till mig. Men jag antar att jag skulle hållt mig till enbart klagomålen på fläckarna efter pennan..?

Här är några bilder på fläckarna...



sen fortsätter fläckarna hela vägen ner i typ samma höjd som knapparna.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0