FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Söndag frost och kyla!

Underbart men saknar dock höstrusket och regnet, har varit lite väl för många soliga dagar under hösten tycker jag, Mer regn åt folket skulle nog göra många lite mer tacksamma för andra saker här i livet, som att man har tak över huvudet och kan tända ljus och gosa ner sig under en filt i soffan och glo på tv och dricka något varmt....
 
Och så har jag för övrigt kraftig abstinens, har inte varit på något loppis på EVIGHETER!!!!!!!!!
 
Så idag ska jag försöka göra lite fynd på min egen vind, för där finns det allt möjligt och det är faktiskt en viss tjusning i att inte ständigt ha ordning och reda och pedantkoll på allt, fy fasiken vad tråkigt livet skulle vara då!!!! Så jag är lycklig över att jag är så pass intelligent och genialisk att jag verkligen klarar av att leva i "kaos"! LOL
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Väldigt extremt massa sömnlös

John Blund måste ha fått damp på allvar nu. Först hade jag problem med att somna och sen när jag tillslut somnade (vilket jag antar att jag gjorde?) så vaknade jag. På tok för tidigt. Som vanligt. Typ.
 
Men inget ont som inte har något gott med sig, har väntat troget nu i snart 2 timmar (vaknade strax innan kl 3) och snart är det dags, för Rachael Ray på 3:an, verkligen ett av mina favoritprogram så jag tackar för det. 
 
Folk i allmänhet är så grymt dåliga på att vara tacksamma för de där små sakerna i vardagen och väljer att istället gå runt och vara negativa pessimister för saker de oftast endå inte kan göra något åt. Vad är det för problem då undrar jag? Det är väl bara att gilla läget om man inte kan förändra det och göra det bästa av situationen? Eller så kan man välja att gå runt och vara en negativ tjurig pessimist och gå miste om allt det som faktiskt ÄR fint och positivt här i livet!! Man väljer själv vilka ögon man vill se med. 
 
 
 
 
Life goes on

Starkare och klokare, kanske lite argare och mer explosiv men bara för mitt eget bästa. Skiten som legat som klisterlera i mitt liv alldeles för länge är borta nu. Anticimex har slutat jobba och nu är det välsanerat och cleant i mitt umgänge! 

RSS 2.0