FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

JULKORT

Orka lixom? Jag tycker det är rätt tråkigt att få julkort... fattar inte vitsen, det är lixom bara "en grej". Om man inte får det utav någon man inte hört nått av på länge då kanske.
De slängs ju bara... iallafall slänger jag de jag får. Ja inte på en gång såklart, de får väl sitta på kylen iallafll till nyår. Men sen åker de väck, vem sjutton sparar alla julkort? De här vanliga från släkt och vänner man endå träffar hyffsat ofta? Sorry, men för min del får de gärna sluta lägga tid och pengar på kort och frimärke till mig! ;p SKITTRÅKIGT att få!! Haha, vad hemsk och otacksam jag låter...men är fruktansvärt ärlig iallafall!
Ja i bloggen.. hehe, inte direkt så att jag säger nån i ansiktet: -FY FAAAN VAD TRÅKIGT DET ÄR ATT FÅ JULKORT, SKICKA INTE NÄSTA ÅR ÄR DU SNÄLL!" Liiite hyffs har jag allt! ;)
Fast barnen gillar det kanske.. om det är nått fint/roligt motiv på, men jag är gärna utan.
För mig är julkort typ samma som att få sånna där kedjemail, "KOPIERA OCH SKICKA VIDARE TILL MINST 7 PERSONER" och som man nästan i panik kopierar och snabbt skickar till de 7 första på listan... utan att nästan läsa mailet först! Nu brukar jag inte ens öppna dem.. tycker det e lite jobbigt att läsa och behöva skicka vidare, jag är lite skrockfull.. och inbillar mig att om jag inte läser så funkar inte "förbannelsen" på mig.. (ja det står ju ofta att man får otur i nått osv om man INTE skickar vidare..) Fyy så hemskt!




Vet ju själv hur jag kände då jag skickade julkort (för typ hundra år sedan), att klottra ner sitt namn och skriva ner adresserna kändes varken juligt eller kuligt! Det är snarare mer jobb än glädje.
"Hmm, skickar jag till henne måste jag skicka till henne oxå.. å får hon ett julkort så underar ju säker den och den varför DE inte har fått ett.. sen är man uppe i minst 20 jukort att skicka för att det inte ska vara orättvist och för att undvika ilands-bekymmer som besvikna människor som hakar upp sig på sådant.
Då lägger jag hellre pengar på annat, som att skicka ett kort/brev till någon särskild för att man VILL, oavsett högtid. Det känns mer otvunget och blir garanterat mer uppskattat!

Är så mycket lättare att säga; -"Vi skickar inga julkort alls, Ingen nämnd, ingen glömd"!! :p




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0