FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jackass

Seriöst, vilka sjuka snubbar! Finns ju en del liknade program som Viva la Bam t ex, och det är BARA män som beter sig så!! (eller ska man kalla dem MÄN? störda varelser med snoppar iallafall). Varför gör inte kvinnor sådant? Är det så att män är mer störda i allmänhet?

Vad är det för fel på dem? Och varför blir jag inte förvånad? Hoppas innerligt att mina pojkar inte växer upp med sådana som förebilder. Tittar på det och förundras över hur korkade de är! Är det coolt att vara en idiot? Jag bara undrar...? Och det värsta är ju att man TITTAR på det och att nån jävel filmar och producerar det! De borde sinnesundersökas och få mediciner hela gänget. Ja vissa borde nog tvångsvårdas oxå. En del grejer är ju inte ens roliga, bara tragiska och sjuka. Nästan lika sjukt att titta på det, men nu ligger fjärrkontrollen på andra sidan vardagsrumsbordet och jag orkar inte sträcka på mig. IDIOTI på hög nivå!

Fick filmen då den kom ut för länge sen,
Ett fåtal grejer är faktiskt ROLIGA, men långt ifrån allt. Det mesta är mest tragiskt, sjukt och idiotiskt. Som att göra glass av snö, sen pissar ena snubben PÅ det och tvingar den andra att äta.. för att sen ge honom en spark i huvudet när han kräks? Eh... hmm. Normalt??! (jag minns att det var nått sånt i filmen iallafall)
Det som var SJUKT roligt däremot var killen som hade tagit laxeringsmedel och gick in och satte sig och sket i en skyltex-toalett inne i butiken. Drog ner brallorna och satte sig med en tidning och SKET.
Alltså i en sån där butik där de säljer toaletter! Hahaha, jag skrattade så att tårarna rann. Men tyvärr är det mesta bara tragiskt.





Karlar??!


Kommentarer
Postat av: Kela

Ohh, jag älskar Jackass och Viva la Bam, tycker det är hur bra som helst! Bara älskar att dom håller på och dummar sig hela tiden, så himla gulligt!



Smaken är som baken I guess :)

2010-02-03 @ 20:18:43
URL: http://xkela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0