FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Payback time?

En tyst hämnd.. bara för din egen självkänslas skull? Är det bra eller dåligt? Själv anser jag att det är utmärkt. Eller man kanske inte ska kalla det för hämnd.. utan mer för en slags "kick" av att egentligen göra något ganska onödigt. Men så härligt!

Som imorse, Vanessa skulle packa ur sin matsäck ur ryggsäcken och upptäcker att juicen har läckt ut i den. Släng skiten säger jag glatt, den är ju endå från J. Vanessa fattar genast poängen och skiner som en sol. Härliga unge!

Precis som T: s dyra tröja.. som jag använde som disktrasa en gång då jag spillt nått och sen slängde. Eller den gången jag bjöd en annan J på kattmat.. eller den gången i mina ungdomsdagar som de sliskiga italienarna på Teneriffa fick dricka slattar och loskor. Eller som äcklet ute på krogen som fick en hel grogg utblandad med saliv från hela arga gänget inne på tjejtoan. Vi svor över en och samma snubbe, ett riktigt äckel och hittade nåns bortglömda drink/slatt på toaletten som vi alla glatt bidrog med en loska i och sen fyllde vi på med vatten så att det skummade rejält. Den SÅG riktigt god ut,. jag tar den och går ut och bjuder. Och säger "botten upp".

En minst sagt härlig känsla. Barnsligt kanske, och ÄCKLIGT men det står jag för. Ångrar inte en sekund.


Jävlas man med mig så jävlas jag tillbaka... och oftast så att det inte märks, den "hämnden" är ju endå härligast, att de inte VET! Eller blir varse.. för sent! ;p Har hänt att jag använt en tandborste som toalettborste. Men då har de verkligen gjort sig förtjänt utav det. Med råge!

Läste i en tidning om bra "hämnder", en tjej som blivit bedragen och sen i princip utkastad från lägenheten hade tagit renset från en massa räkor... och petat in det INUTI gardinstången innan hon gick. Hahahaha, kan se framför mig hur han känner doften och inte kan placera vart den kommer ifrån. Rätt åt honom.

Jag tror att de flesta gjort något liknande, men många skulle säkert inte våga stå för det. Men det gör jag. ;)


Som sagt, jag jävlas inte med andra... men om någon envisas med att jävlas med mig så jävlas jag tillbaka, fast på MITT sätt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0