FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

DUMHETER *IDIOTI* LISTAN

En LISTA på lite "Dumheter och annan idioti jag gjorde som yngre/barn"

Nu är jag en aning äldre och visare, för ibland händer det!

Att man faktiskt LÄR av sina misstag!! :-D


Delar med mig lite till er här... bjuder på mig själv lite! ;)

Klorin kan man INTE bleka fräknar med. TRO mig, jag VET!

 

Hur man INTE Friterar vårrullar, man fyller INTE en kastrull upp till kanten, sätter på maxvärmen och ett lock på för att sen ligga i sängen och vänta på att det ska "koka upp"... Och ABSOLUT inte hälla vatten på då det börjar brinna! (tur att jag inte var ensam, en smartare person skrek STOPP då jag var på väg att hälla vatten...)

 

Annat jag lärt mig;


DET ÄR DUMT ATT:


Fylla tandkrämstuben med majonäs.. för att busa... Inte värt det roliga då man förmodligen blir tvugen att handla både ny tandkräm OCH majonäs för veckopengen... plus sura föräldrar som har NOLL humor!


Cykla SNABBT i nedförsbacke och blunda och spreta ut med benen då man korsar en väg för att det är läskigt! *idioti* (som om att inget kan hända bara för att man blundar????)


Skära småsvamp i bitar på fritids efter svampplock och "smaka" om det är giftigt eller ej (orkade inte vänta på att fröken skulle kolla vilka svampar som var ätliga.. vi tog saken i egna händer helt enkelt)

Blanda drinkar på fritids, i regnbågens alla färger, och DRICKA! Groggvirke= VATTEN Smaksättning/färg=VATTENFÄRG, eller, inte dumt kanske.. man blir ju inte sjuk av det, men lite knäppt iallafall. Att låtsas att det är GOTT lixom??!






Dricka Trä-LIM direkt ur flaskan på träslöjden på lågstadiet.. för att få 2 kr att handla för i kiosken. Och sen tyckta att MAN är grymt smart! Affärskvinna redan som liten!!? Men på den tiden var 2 kr ganska mycket! ;)
Fick dricka lösningsmedel för det fastnade i halsen, scary! Ja, idioti på hög nivå!

Fast där lärde jag mig något, att ALDRIG DRICKA LIM.



Hoppa ner på en pråm i vattnet vid stockholmskajen mitt i natten en sommar.. för att sedan upptäcka att det är lättare att hoppa NER.. än UPP. Detta gjorde jag.. varför vet jag inte.. en "rolig grej" bara..


För att komma upp klättrar jag längs relingen/repen på en båt.. och druttar i, simmar som en tok för att komma upp på pråmen igen och upptäcker att jag simmar bredvid en stor hårig fågel..utan vingar!! Jag ropar till min kompis som står där uppe och tittar;

-Kattis, det simmar en FÅGEL bredvid mig, den är stor och hårig.. och UTAN vingar!!!

-Det där är ingen fågel... det är en RÅTTA!!! svarar hon och jag simmar fortare än Therese Alshammar. Ja jag kom upp tillslut... till min kompis som stod å vred sig av skratt.. en gammal gubbe som gick förbi fick hjälpa till, skakade på huvudet åt "dagens ungdom" och frågade vad sjutton jag hade där nere att göra! Ja en BRA fråga kan jag faktiskt tycka nu med facit i hand. Han som fick köra hem mig sen var inte lika glad.. jag var ju ganska blöt!

 

 

Tänker INTE nämna vid vilken ålder detta skedde!!

Men fritids-incidenterna skvallrar väl lite om åldern.. ja det var då jag GICK på fritids..inte arbetade på fritids iallafall!

resten förblir SUPERHEMLIGT!! Men visst...gissa på du! ;-)

 


*OBS TESTA INTE DET HÄR HEMMA* ;p 


Kommentarer
Postat av: Fröken Upp&Ner

Hahaha! Du är fullkomligen UNDERBAR!!!Fick du dricka lösningsmedel för att få bort limmet? På allvar?? Haha! Råttan var ju störtkul. OCH äcklig! You go girl!

2010-01-08 @ 23:59:28
URL: http://mittlivuppochner.wordpress.com
Postat av: Yoanna

Haha, yes... fick panik, det tjocknade bara i halsen, det var inte så lättflytande som jag trodde. Så jag slet upp skåpet med lösningsmedel och tog en klunk SNABBT!

Jag var lite crazy som liten.. ;-)

2010-01-09 @ 09:45:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0