Härlig dag och tårta
Pulsade i snön till bussen, känns i benen nu! Har fikat med Mica idag, handlade oxå en bit svart paljettyg som jag tänkte sy nått av... först blev det en klänning.. sen en tröja.. å sen nu tillslut blev det en kjol..tror jag.
Slänger in bilder imorrn då den e klar. Funderar på att ha den imorrn till ett par svarta leggins. Och sen en metal-topp till som e grymt snygg. Men som sagt.. jag är en sista-minuten-människa, kan bestämma mig i absolut sista minuten och byta om. Eller så tar jag med mig en STOR väska och byter på stället... inte helt ovanlig då det gäller mig. Min beslutsångest, usch!!
Har gjort en tårta idag, av en hel ask ALladinchoklad! Ena lagret i grädden och det andra utanpå.
Sen är det ett lager med hallongrädde med florsocker i tårtan.
Överst är det sån där färdig rosa marsipan med jordgubbssmak.
-Blä! sa Vanessa då hon smakade på chokladgrädden.. men hon gillar inte choklad så det var inte så konstigt kanske?
Hon äter istället en massa hallon med hallongrädden på. Blev massor över nämligen. Som vanligt då jag gör nått, så blir det för mycket.
såhär smälte jag ner chokladen i grädden, låter stå kallt sen ett dygn (smälte chokladen igår) och sen vispar man den som vanligt dagen efter. Viktigt att den har hunnit kallna ordentligt. Man kan smälta ner i princip vadsomhelst i grädde och vispa sen. Men hade bara Alladin-choklad hemma, en övergiven ask från i julas. Och jag är inte heller nån chokladmänniska, men tårtan ska ju bjudas på.
Slänger in bilder imorrn då den e klar. Funderar på att ha den imorrn till ett par svarta leggins. Och sen en metal-topp till som e grymt snygg. Men som sagt.. jag är en sista-minuten-människa, kan bestämma mig i absolut sista minuten och byta om. Eller så tar jag med mig en STOR väska och byter på stället... inte helt ovanlig då det gäller mig. Min beslutsångest, usch!!
Har gjort en tårta idag, av en hel ask ALladinchoklad! Ena lagret i grädden och det andra utanpå.
Sen är det ett lager med hallongrädde med florsocker i tårtan.
Överst är det sån där färdig rosa marsipan med jordgubbssmak.
-Blä! sa Vanessa då hon smakade på chokladgrädden.. men hon gillar inte choklad så det var inte så konstigt kanske?
Hon äter istället en massa hallon med hallongrädden på. Blev massor över nämligen. Som vanligt då jag gör nått, så blir det för mycket.
såhär smälte jag ner chokladen i grädden, låter stå kallt sen ett dygn (smälte chokladen igår) och sen vispar man den som vanligt dagen efter. Viktigt att den har hunnit kallna ordentligt. Man kan smälta ner i princip vadsomhelst i grädde och vispa sen. Men hade bara Alladin-choklad hemma, en övergiven ask från i julas. Och jag är inte heller nån chokladmänniska, men tårtan ska ju bjudas på.
Kommentarer
Trackback