FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ikea idag!

Kanske, förhoppningsvis!!! Får både skjuts och plånbok isåfall, inte helt fel! Pojkarna ska få mer förvaring till sitt lekrum, även en bra taklampa och Vanessa ska få tavellister till sitt rum. Deras grymt snälla pappa betalar deras grejer!
Ska inte glömma den förbannande bäddmadrassen jag måste köpa till min säng då jag endå åker dit.. har redan fått pengar för den så jag MÅSTE köpa den. Men vill inte. Vill inte ha den tunnaste och billigaste. Vill ha en TJOCK! Men de tjocka är väldigt dyra.. kan inte lägga 2 - 3000:- på en bäddmadrass. Kunde ju lagt pengar från egen kassa emellan, men inte såååå mycket, inte på en jävla madrass!! Kanske sen då jag har ett jobb i framtiden och kan bli lite rik!

La ju en del pengar på skor.. som bekant, fast endå inte alls lika mycket som madrassen skulle kosta. Men men, jag ska inte klaga, jag har ju en SÄNG, och skor...MASSOR med skor!! Och skorna var riktigt billiga dessutom!! Och skorna kan jag ha mig, använda.. inte som med en madrass som man bara kan SOVA på. (jo man kan hoppa på den oxå, fast då kan den gå sönder har jag lärt mig)

Fast jag kan ju göra som Vilder... sova med skorna mig! Så jag ska nog hålla käften och vara glad. Ja iallafall vara glad. Hålla käften blir j*vligt svårt!

Haha, ibland låter jag bra otacksam. Men det är så skönt att få gnälla lite nån gång då och då!

Men tänk endå.. att få sova på en såndär TJOCK skön bäddmadrass... (Ja kanske flera!!) ja utan en ärta längst ner då såklart, då skulle ju en liten prinsessa som jag få sjukt ont i ryggen! ;p


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0