Bästa Vitlöksbrödet ever!
Degen gjorde jag på 5 dl varmt vatten, ca 2 msk olja, 2 tsk salt, nån msk honung och en hel påse torrjäst, sen mjöl då såklart tills degen blir lagom tjock.
Låt jäsa i ca en timme. Baka ut och dela degen i lagom stora delar och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
Nu ska du blanda den goda smeten som är fyllningen: En burk kesella,
50 g mjukt margarin, ca 1 1/2- 2 dl riven ost och 2-3 vitlöksklyftor och salt efter smak. Jag hade i ganska mycket salt, för locket lossnade, men det blev väldigt lyckat! snitta brödet då det har jäst i ca 30-40 min på plåten, sen ska du spritsa i smeten ordentligt där du skurit med en vanlig sprits som man har till grädde å sånt. Som ni ser har jag inte ens rullat/knådat ut bullarna, utan bara skurit dem och lagt ut på plåten. tycker de blir mycket snyggare så plus att det går snabbare;p
In i ugnen i 200 grader ca 25-30 min... beror på ugnen och hur du vill ha dem.

Va goa de ser ut! Hur smakar själva brödet? Är det vitt och fluffig eller matig? Jag letar efter en relativt lätt o billig brödrecet. Den ser ut o passa in.
Hmm, svårt att förklara, men mer åt det matiga hållet skulle jag gissa på? Riktigt goda är de iallafall!