FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Blev en lång powernap!

Somnade på kökssoffan runt 12, skulle bara vila en stund, brukar i vanliga fall sätta mobilen på larm efter 20 min då jag försöker att inte ha längre powernaps än så. Men idag glömde jag sätta på larm... vaknade inte ens av att mobilen ringde 20 cm från mitt öra, måste ha sovit DJUPT! Drömt en massa men minns inte vad.

Ska hämta Vilgot om ett tag, dricker en massa te för att få bukt med den envisa hostan, börjar få ont i revbenen/lungorna, men misstänker ingen lunginflammation då jag inte har nån feber. Möjligtvis är det musklerna som värker eller så har jag kanske hostat sönder nått revben?

Har inte fått mycket gjort här hemma idag, men iallafall ringt en del viktiga samtal och samlat ihop alla viktiga papper i pärmar. Så jag är nöjd.

Har kollat lite på Tradera men inte lagt ett endaste bud! *stolt över migsjälv* Har bara lämnat omdömen på säljare som jag handlat av.

Hade fått ett negativt omdöme av en skata, hon kunde inte vara hemma den dagen jag hade möjlighet att hämta lampan jag budat på, erbjöd mig att sätta in pengarna på hennes konto eftersom det tog sin tid tills jag kunde nästa gång... men fick inget svar på det utan istället ett negativt omdöme. Men det gör inget för alla andra omdömen är positiva.

Väntar på pengar oxå, jag blev sen med att lämna in papperna denna månad... så gissar att jag inte får pengar förrän tidigast på torsdag. Attans, jag som inte har köpt några adventskalendrar till barnen än!! :o





Men det löser sig nog hoppas jag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0