FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Trött idag

Somnade på soffan då jag kom hem, skulle bara blunda en stund hade jag tänkt, men vaknade kvart i 5 och fick lite panik, skulle ju hämtat Vilgot kl 4 på dagis!! Gulliga Vanessa sprang dit och hämtade honom, jag var helt groggy å snurrig i skallen så hade jag rest på mig då och skyndat iväg hade jag svimmat.

Hatar då jag blir sådär äckeltrött. Som att vakna upp ur en narkos då man fortfarande är kvar som i en dimma och bara glider tillbaka in i den igen.

Är galet öm på vänster överarm på insidan, ingen aning om vad jag gjort, men huden ömmar som fan som om jag klämt skinnet på armen ordentligt eller bränt mig. Men det syns lixom ingening. Skumt.

Men är nöjd med att jag iallafall kom iväg till jobbet idag, ska försöka ta mig dit imorrn med om jag inte är alltför trött imorrn. Men inatt måste jag städa, har skjutit på det alldeles för länge nu...!

Snart är det läxläsning med Vanessa och pojkarna ska i säng kl 8, Vilder har blivit jätteduktig på att lägga sig strax innan kl 8, för han e så trött på mornarna om han är uppe längre, och det vill han inte vara så han är noga med vad klockan är och vill inte lägga sig senare än 8. Duktigt av honom att ta ett sådant "ansvar" lixom och ha koll på klockan tycker jag! Min stora lilla kille!!

När jag gick till jobbet imorse såg jag Vilder på skolgården då jag gick förbi där, jag stannade en stund och pratade med han. Han sken som en sol då han fick se mig där.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0