FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fullt upp idag!!

Var i Väsby och shoppade lite åt pojkarnas pappa, han hatar att gå i butiker så jag sprang runt med hans pengar och handlade det han ville ha. Sen hittade jag 2 sååå snygga och billiga vinteroveraller till pojkarna från Didriksson, det var nån tillfällig outletbutik som skulle ha öppet till söndag bara. Didrikssons kläder är skitbra men oxå rätt dyra, en overall kostar strax över 1000-lappen men jag betalade "bara" 590:- st!!! Skitfina var de och pojkarna blev superglada.

Jag försökte nämligen vara väldigt ekonomisk då jag handlade åt pojkarnas pappa så det blev pengar över till att handla till pojkarna oxå...




Sen handlade jag till Vanessa oxå, klänningen jag köpte på HM till henne för några dagar sen  trådar av sig nått enormt, det måste ha slagit slint i skallen på den som klippte och sydde ihop den... för allt tyg i blom-mönstret blev bara trådar på nolltid. Ska lämna tillbaka den i helgen tänkte jag, är glad att jag hittade en liknande på Lindex idag, köpte även en matchade Bolero till.



Väskan hon håller i har hon gjort alldeles själv, stickat och sytt ihop till en liten väska, min fina tjej är så himla duktig!!!!!


klänningen från HM som ser nästan likadan ut ser ut såhär efter att ha varit använd i några timmar;



inte så snyggt direkt med hundra trådar som bara blir fler å fler...  har inte kvar kvittot då jag inte hade för syfte att byta den eftersom hon ville ha den, men det borde inte vara nått problem att lämna tillbaka den endå, har ju clubkort så de kan ju se där vad jag handlat....?






Hennes klass hade en Elvis-musical idag i aulan, de var verkligen skitduktiga, spelade egen musik, dansade och sjöng! Vanessa blev så glad för mormor och morfar och min bror kom oxå och tittade. Sen firade vi Vilgots födelsedag med lite lussebullar och pepparkakor innan de åkte hem.



Jag fick en bok av mamma, Förstå hunden, blev jätteglad, ska sträckläsa den ikväll, Rocker kommer först imorrn, men lika bra det så jag hinner städa undan allt som ligger på golven och fixa med sladdar och annat som små hundar kan tänkas vilja gnaga på...









Nu ska jag mysa med Vanessa framför tv:n en stund....

Såhär fint blev det förresten med vårt "nya" vardagsrumsbord som vi fick av pojkarnas farmor. Är så sjukt nöjd, har målat själva krukan under bordet i lite guldfärg från min färgsamling av akrylfärg... (innan var den ganska mörkt terakottafärgad) jag är inte klart än men är sjukt nöjd redan nu endå! Måste köpa lite nya färger, vill att krukan ska gå i en ljusare sandbeige färg med guldiga detaljer och inte så jätteguldig som den är just nu.




Har dekorerat den gamla ljuskronan som satt i köket innan och hängt den på en krok i taket ovanför bordet...

så jävla svårt att få en bra bild på den bara!



Ok, nu har jag blandat allt i ett och samma inlägg... men va faan... har ju bloggat iallafall!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0