FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

God morgon

Dukade i vardagsrummet i morse, men Vilder surade för att han inte fick lussebullar till frukost. Som han envist påstår att jag lovade honom igår, jo tjena, så som han betedde sig igår så lovade jag definitivt INTE lussebullar till frukost, snarare arsenik i såfall!.

Vet inte vad som flugit i honom, tror nästan jag får ta hit nån sån där filur som driver ut onda andar eller nått.
Jag har mått riktigt dåligt de sista dagarna, ont i magen som fan, kramper och sen känns det som om nån sticker in en kniv i magen och vrider om så jag får ligga dubbelvikt och kippa efter luft. Tror att STRESS är en stor bov i dramat bl.a. Men iallafall så fick jag sådär vidrigt ont igår så jag låg dubbelvikt i soffan och trodde att jag skulle kräkas för det gjorde så jävla ont, och jag ber Vilder hämta en hink till mig och skitungen säger demonstrativt
-NEJ och FLINAR!!! 

Vilgot sprang istället och hämtade en hink till mig tillslut, jag spydde aldrig som tur var och de värsta kramperna lättade sen framemot kvällen med hjälp av lite vila och smärtstillande. 

I morse vägrade han klä på sig och satte sig på tvären och sa att han minsann INTE skulle gå till skolan. Fan blir galen på det där beteendet, har verkligen inte tid med det på MORGONEN strax innan de ska gå till skolan för att inte komma för sent! Jag talade om för honom att om han INTE klädde på sig NU och slutade med tramsigheterna så skulle jag klä ut honom som en jättebebis och BÄRA honom till skolan och berätta för hans fröken och hela klassen VARFÖR han kommer försent och att han beter sig som en liten bebis.

De kom iväg tillslut, Vilgot har redan lyckats slarva bort sina nya vinterskor och nya vantar, hur faan lyckas man slarva bort ett par SKOR??? Vantarna får han leta efter i skolan, likaså kolla om han hittar sina skor där oxå.

Har ju inte direkt råd att köpa vantar och vinterskor så fort de slarvar bort sitt. Särskilt inte då jag lagt lite extra pengar på kvalitén så de inte ska frysa och bli blöta så fort när de är ute i snön och leker.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0