FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag 1 på Listan

OM MIG

Jag heter Yoanna, men döptes från första början till Hanna, efter min gammelfarmor.
Sen kom de på att hon hette JOHANNA, och själv så plockade jag efter några år bort H:et och bytte ut J mot ett Y. När jag föddes så ville min mamma att jag skulle heta Hedvig!!! Men pappa vägrade, å det är jag tacksam för!!!
Jag heter Erika i andra namn, och gav mig själv ett tredje namn då jag gick på mellanstadiet tror jag det var, namnet var ALEXANDRA, efter en GB-glass som fanns då, jag tyckte att namnet ALEXANDRA var sååå fint, men däremot så har jag inget minne av att jag gillade den glassen, har aldrig varit så mycket för chokladglass...



Jag har 3 barn som jag har ensam vårdnad om, Vanessa -00, Vilder-04 och Vilgot-05. Lite tufft ibland men samtidigt är mina barn det bästa som finns och det finaste jag har!







Är barnledig ca varannan helg från pojkarna, Vanessa träffar inte sin pappa nånting alls nästan nu, han är grymt dålig på att höra av sig till henne, usch och fy, han borde skämmas!!!

Jag är barnskötare i botten, men känner att jag har fullt upp med mina egna kids, så jag drömmer om att en dag arbeta med något kreativt som t ex design, inredning och reklam.





Lite bilder jag tagit, på saker, ting och sånt jag gjort. :-)

Jag är sjukskriven sen några år tillbaka pga tråkiga omständigheter som inneburit bland annat 2 rättegångar, 3 besöksförbud och skyddad id. Har även nyss fått en ADHD-diagnos, har gått i terapi och går fortfarande i terapi för att bearbeta det som varit och för att lära mig hur jag ska hantera jobbiga känslor.

De trauman som jag varit med om har i sin tur utvecklat posttraumatiskt stress som gör att jag går in i väggen bokstavligt talat ibland, reagerar starkt på ljud, dofter och vissa platser ibland, och oftast helt utan förvarning... Stress är inte alls bra för mig, och som ensamstående 3-barnsmamma så är det ganska oundvikligt att stressa.

Jag har gröna ögon, är 156 och 1/4 cm lång, stl 36-37 i skor och i övrigt stl xs/s. Jag är ganska slarvig och impulsiv, gör gärna allt samtidigt och har grymt svårt för att vänta på saker och ting, otålig men tycker att jag endå har ett grymt bra tålamod då det gäller... ja periodvist iallafall.

 

För mig är mat och sömn A och O, och brister det där så brister det lite överallt sen på sikt. BALANS, så himla viktigt!! Men grymt svårt.. jag kan aldrig vara lagom, utan är antingen för mycker eller inte alls.

 

Jag är snäll och omtänksam mot de mina, ganska mesig och pissdålig på att säga ifrån och ännu sämre på att säga NEJ utan en lååång förklaring/ursäkt. Men det har jag blivit liiite bättre på, det där med att säga Nej utan att behöva förklara mig.


Är mellan varven ruggigt dålig på att höra av mig till folk, men det är inget personligt utan jag bara funkar så. När jag stressar mycket glömmer jag lätt saker dessutom.

 

Jag älskar allt som har med inredning att göra, är ganska pysslig av mig och gillar att vara kreativ, är jag inte kreativ på nått vis så blir jag rastlös och uttråkad. Städa hatar jag, för det är ett otacksamt evighetsjobb, inte direkt som en vägg som blir färdigtapetserad och sen bara är KLAR lixom... utan städning måste man ju hela tiden underhålla. BLÄ!!!

 

Jag älskar regn och oväder, hösten är min favorit och jag gillar inte sommardagar som är för varma om jag inte är i närheten av vatten. Hatar att svettas!


 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0