FaMiLjEn!

 

 

Våran familj består av:

 

mig, Yoanna

Yoanna

en kreativ energisk duracellkanin
med tusen järn i elden
som gör som björnen ibland,
går i ide.

 

Jag är även mamma till
3 små viktiga människor:

 

 

 

Vanessa

Vanessa

född -00
tjejen med de många namnen (8 st!!), smart med temperament precis som sin mamma.

 

 

 

Vilder

Vilder

född -04
en tänkare och filosof,
med ögonfransar som gör vilken tjej som helst avis!

 

 

 

Vilgot

Vilgot

född -05
energiknippe och en intensiv liten pajas,
föddes med ett litet kors i pannan mellan ögonen,
sägs att han är beskyddad,
kan behövas för han har en förmåga att hamna i trubbel och snubbel.

 

 

 

 

 

 

 

 

10 hemligheter eller onödigt vetande om mig

1: jag fuskade på en del prov i högstadiet genom att skriva ledtrådar och svar på låren och ha kjol på mig... *skäms?*


2:  jag var väldigt avis på min syster hela uppväxten för jag tyckte att hon var så mycket bättre och sötare och finare på precis alla sätt


3: jag sover med en nalle


4: jag har oftast grym beslutsångest även om jag inte alltid visar det...



5: jag var en riktig mammagris då jag var liten, vågade aldrig sova borta hos kompisar osv, grät som en baby tills hon hämtade mig.


6: jag och min kompis smetade in oss i MARGARIN och COCA COLA då vi solade för vi hade hört att man skulle bli brunare då (vi var väl i 13-årsåldern)


7: när jag gick på dagis var jag en riktig skitunge, vi busade mest hela tiden, minns att min dagiskompis Annica ofta satte mig i mathissen och skickade ner mig till fritids som låg en våning ner. Sen slängde vi ut saker från fönstret (fick alltså upp låsen på dem, barnsäkert va??), sen snodde grejer i köket och ordnade fest i dockvrån med tepåsar, flirtkulor, margarin och vatten. Mums!

Sen så snodde nån pengar ur personalkassan (ja inte jag då såklart, jag stod väl vakt i dörren typ, liiite harig var jag trots allt) och vi smet ut för att köpa tuggummi ur såna där automater... ja nu med facit i hand så undrar jag faktiskt vad mina fröknar gjorde under tiden, rökte hash eller??


Vi låste in oss på kontoret och ringde 90 000 (ja på den tiden var det inte 112, och det är jag glad för, vi hade nämligen inte nån större koll på hur många nollor det var i nittio-tusen så vi kom aldrig fram har jag för mig). Men vi ville iallafall anmäla tanterna som hade gården bredvid vårat dagis eftersom de var sura och griniga på oss ungar som kastade sand i deras rabatter. Sen minns jag att jag klättrade på taket och höll på, (dagis låg på en liten gård på södermalm) sen smet vi ofta till granngården på andra sidan (där inga griniga kärringar bodde) och hade picknick med några större tjejer som bodde där.

Ja, var det inte hash mina fröknar rökte, så var det nått annat. KOLL PÅ LÄGET hade de ju klart INTE!


8: kunde inte säga ordet JORDGUBBSGLASS under en period på drygt 4 år eftersom jag tyckte det lät så fult då man sa det, så bara därför beställde jag alltid någon annan smak på glassen, även fast jag var sjukt sugen på jordgubbsglass!!!


9: Jag har bjudit ett x på kattmat... eller han blev ett x efter det kan man säga, det var lite det som var vitsen med kattmaten... man kan kalla det för en slags UPPLYSNING.


10: Jag har alltid varit en riktig fegis mitt i allt kaos och alla dumheter i min ungdom, kanske tur det, annars vete fan vart jag skulle vara nånstans idag?



I efterhand kanske man kan kalla det för att vara streetsmart, eller för att ha någorlunda insikt i en ganska kaotiskt och händelserik tillvaro...? Korkad kan man vara på många sätt, men jag var nog bara lite idiotisk men utmanande insiktsfullt med en stor touch av charm och envishet? Ehh, hmm, nått sånt. ?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0